Ana sayfa Dizi Haberleri Nazlı öldü mü? Söz dizisinde beklenmeyen gelişmeler!

Nazlı öldü mü? Söz dizisinde beklenmeyen gelişmeler!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Deniz Baysal’ın yer aldığı Söz dizisi, hüzünlü sahnelerle ekrana gelecek.

Yavuz’un başı büyük dertteyken, hastanede can çekişen Nazlı’nın durumu da merak konusu oldu. Dizinin 63. bölümünden yayınlanan 3. tanıtımdaki cenaze sahnesi, Nazlı’nın öldüğüne yoruluyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Canını zor kurtaran Tarık, Yavuz’dan intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un vurulmasında onun parmağı olduğuna inanmaktadır.

Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir.

Nazlı öldü mü? Söz dizisinde beklenmeyen gelişmeler! 7

Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur.

Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.

İşte 63. bölüm 2.tanıtımı: