Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Akıncı, Ne Seni Çok Bekledim, Ne Payitaht Abdülhamid! Hepsi Emanet dizisine yenildi!

Ne Akıncı, Ne Seni Çok Bekledim, Ne Payitaht Abdülhamid! Hepsi Emanet dizisine yenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında hafta içi yayınlanan, günlük bir dizinin ana akım medya kanallarında yayınlanan, anlı şanlı dizilere kafa tuttuğunu daha önce gördünüz mü? Emanet dizisi, bu noktada önemli bir örnek teşkil ediyor. Yaman ve Seher karakterlerinin hikayesi, hem TRT1 hem Star TV hem de atv’nin yüksek bütçeli dizilerine adeta kafa tutuyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu isimli iki genç oyuncunun başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin reytinglerde elde ettiği yükseliş de son haftalarda dikkat çekmeye devam ediyor. İstikrarlı bir şekilde izleyici ilgisini artıran Emanet’in tüm kişiler kategorisinde ana akım medya kanallarında yayınlanan bazı dizilerden çok daha iyi oranlar alabiliyor olması da büyük başarı.

Sonuçta ne Payitaht Abdülhamid’in görkemli prodüksiyonunun yanına yaklaşabilir Emanet, ne de Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ve İrem Hevacıoğlu iki star isme sahip… Akıncı gibi atv’nin yine çok büyük bütçelerle ortaya çıkardığı bir dizi ile de Emanet’in boy ölçüşmesi pek de mümkün değil.. Tabi ki bu boy ölçüşme durumunu ekonomik olarak ifade ediyoruz.

Ne Akıncı, Ne Seni Çok Bekledim, Ne Payitaht Abdülhamid! Hepsi Emanet dizisine yenildi! 7

Geçtiğimiz haftalarda da tekrarlanan bir durum yine bir Cuma gününe damgasını vurdu. 9 Nisan Cuma akşamı yayınlanan Emanet’in 155. bölümü bugüne kadarki en iyi reytinglerinden birisi aldı. Tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yer alan dizi, ilk 10 da göz kırpmış oldu…

Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı Payitaht Abdülhamid aynı kategoride günü 17. sırada tamamladı.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisi ise 18. sırada bulunuyor.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun 2 bölüm sonra final yapacak olan Seni Çok Bekledim dizisi ise günü 20. sırada tamamladı.

Bu sonuçlara bakılınca, Emanet dizisinin ne kadar değerli bir ilgi ile karşı karşıya olduğu da net olarak anlaşılabilir.