Ana sayfa Ne Diyosuun dizisi konusu ve oyuncuları

Ne Diyosuun dizisi konusu ve oyuncuları

tarafından ker_def

Ne Diyosuun dizisi konusu ve oyuncuları 7

Ne Diyosuun dizisi konusu ve oyuncuları

Ne Diyosuun, Başrollerini İlker Aksum, Dilara Gönder, Ayçin İnci, Bülent Seyran ve Mehmet Ali Kaptanlar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun yağtığı Kanal D’nin komedi dizisidir.

‘Ne Diyosuun’ bitmiş gibi görünse de aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesi.

Ali Kemal-Cansu çifti, geçmişte sevgili olmayı beceremedikleri için bugün de ayrılığı bir türlü kıvıramayan(!) sakarlıklarıyla sürekli birbirlerinin ayağına dolanan iki kentli genç… Her ikisi de ayrıldıktan sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamışlar, bu yüzden zihinlerinin bir köşesinde hâlâ birbirlerine dair umutlarını taze tutmak gibi bir dertleri var; bu yüzden dört yıl sonra tekrar karşılaştıklarında bıkıp usanmadan birlikte geçirdikleri zamanın küllerini eşeliyorlar. Sadece onlar da değil, en yakın arkadaşları Derman ve Binnur da, ‘batmış’ bu aşkın en yakın tanıkları olarak işleri karıştırmakta ellerinden geleni(!) yapıyorlar. Biten bir ilişkinin ardından kara kara düşünenler, gidenin ardından gözyaşı dökenler ve unuttum diye yalanlar söyleyenlerin dizisi ‘Ne Diyosuun’ bir ayrılık komedisi.

Ne Diyosuun’u tersten anlatılmış bir aşk hikayesi olarak nitelemek mümkün. Zekice kurgulanmış senaryosu ve oyuncularının ‘resital’ kıvamındaki yorumlarıyla Ne Diyosuun, aşkın içindeki ayrılığı değil, ayrılığın içindeki aşkı anlatmaya aday, ve de son derece eğlenceli bir ‘modern zamanlar’ dizisi.