Ana sayfa Dizi Haberleri Ne diziymiş arkadaş! İşte 8 yıl sonra Masumlar Apartmanı ile dönen Ezgi Mola’dan ilk poz…

Ne diziymiş arkadaş! İşte 8 yıl sonra Masumlar Apartmanı ile dönen Ezgi Mola’dan ilk poz…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı ve TRT için çekilen Masumlar Apartmanı dizisinin geçtiğimiz hafta çekimleri başladı. Aslında önce ismi Çöp Apartman olarak lanse edilmişti. Ancak daha sonra değiştirildi.  TRT’nin bu yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olarak görülen dizide rol alan Ezgi Mola, setten ilk paylaşımını yaptı bile! Oyuncu, tam 8 yıldır tv ekranlarında dizide oynamıyordu. Üstelik Alaçatı’da açtığı yeni mekanını bile bırakıp İstanbul’da dizide oynamaya geldi!

Mola’yı yeniden dizilerde oynamaya ikna eden hikayenin Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’na ait olduğu öğrenilmişti. İstanbullu Gelin dizisinin yanı sıra tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ve yeni sezonda iddialı bir proje olarak yine TV8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi de yine Buğdaycıoğlu’na ait…

Ezgi Mola, bir süre önce Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kitabı elinde bir poz vermiş ve hikayeden çok etkilendiğini de belirtmişti. Mola’nın yıllar sonra ekrana dönmesini sağlayan bu projenin diğer oyuncuları da heyecanı arttıran bir durum aslında. Zira son dönemin sevilen ve başarılı isimleri Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar da ana kadroda yer alıyor.

Ne diziymiş arkadaş! İşte 8 yıl sonra Masumlar Apartmanı ile dönen Ezgi Mola'dan ilk poz... 7

Eylül ayında ekranda olması beklenen diziden ilk pozu da Ezgi Mola paylaştı. Yıllar sonra döndüğü setteki heyecanı ifade eden oyuncu, aynı zamanda senaryoya, karakterlere adeta vurulduğunu da not düşüyor paylaşımında.

Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı. Gerçek Bir Hayat Hikayesi! Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin konusu ise şöyle:

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisi yakında TRT 1’de…