Ana sayfa Sosyal Medya Ne diziymiş! Tuba Büyüküstün, o diziye resmen takılı kaldı!

Ne diziymiş! Tuba Büyüküstün, o diziye resmen takılı kaldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Cesur ve Güzel dizisi ile gelmişti Tuba Büyüküstün. Son yıllarda dizi konusunda daha seçici davranan oyuncu, bir süredir sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekiyor. Oyuncu, bir kaç seferdir rol aldığı bir dizideki fotoğraflarıyla atıfta bulunmaya devam ediyor.

Aslında bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde oynadı. Ancak rol aldığı bir dizi var ki anlaşılan o dizide de oynadığı karakter de aklından çıkmıyor! O’nu ilk olarak Sultan Makamı dizisiyle izlemiştik. Daha sonra Gülizar dizisinin ardından Çemberimde Gül Oya’da oynayarak dikkatleri çekmişi. Çağan Irmak’ın Babam ve Oğlum filminde de rol alan Tuba Büyüküstün, aslında büyük çıkışını Ihlamurlar Altında ile yapmıştı.

Büyüküstün’ün kariyerinde önemli bir yere sahip olan bir diğer dizi de Asi oldu. Ardından Gönülçelen dizisi de yine bir başka hatıralarda kalan diziydi. İşte bu dizinin ardından rol aldığı 20 Dakika isimli dizi, Tuba Büyüküstün için bambaşka anlaşılan!

Çok uzun sürmedi aslında. 2013 yılının Ocak ayında başlayan ve aynı yılın Haziran ayında 25. bölümüyle final yapan bir diziydi. Ancak görünen o ki 20 Dakika Tuba Büyüküstün’ün gönlünde ayrı bir yer tutuyor.

Kara Para Aşk ve Cesur ve Güzel dizileri pek çok ülkeye satılan oyuncu için 20 Dakika dizisi farklı. İlker Aksum, Fırat Çelik, Müjde Uzman, İpek Bilgin ile birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün, Melek Halaskar isimli bir kadını canlandırıyordu.

20 Dakika, dram ağırlıklı bir diziydi. Star TV’de yayınlanıyordu ve mutlu bir evlilik yaşayan Ali ve Melek Halaskar çiftinin bir gece Melek’in bir cinayetle suçlanarak hapse girmesiyle altüst olması ve kocası tarafından hapishaneden kaçırılmasını konu almaktaydı.

Büyüküstün aradan geçen 7 yıla rağmen bir süredir o dizide çekilen fotoğraflarını paylaşarak hatırlatma yapıyor.

Son olarak da instagram’da aşağıdaki paylaşımı yaptı. Bazı hayranları da oyuncuya hak vererek Melek karakterini hiç unutmayacaklarını belirtiyorlar yorumlarında.

#melek ????

Ne diziymiş! Tuba Büyüküstün, o diziye resmen takılı kaldı! 7