Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin! Sen Çal Kapımı izleyenler Bige Önal’ı görünce ekrana kilitleniyor!

Ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin! Sen Çal Kapımı izleyenler Bige Önal’ı görünce ekrana kilitleniyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox Tv’de 11. bölümü ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisini izleyenleri ekrana kilitleyen isim sadece başroller değil. Özellikle Bilge Önal’ın yer aldığı sahnelerde, oyuncunun masmavi gözleri, duru güzelliği ve zarafeti adeta herkesi büyülüyor. Sade ve doğal oyunculuğuyla dikkat çeken Bige Önal, dizide de Selin karakteri ile yer almakta.

Serkan’ın uzun yıllardır arkadaşı, sevgilisi olan ve evlenmekten son anda vazgeçen Selin karakterine hayat veriyor oyuncu. Daha önce başka yapımlarda da rol alan Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinin olduğu haftalarda sosyal medyada da özellikle mavi gözleriyle gündeme gelmekte. Oyuncu, google’da da bir anda en çok aranan kişi haline geliyor.

Hatta pek çok kişi gözlerinin lens olup olmadığını soruyor. Hemen yanıt verelim, oyuncunun gözleri kendi rengi. Herhangi bir lens kullanmıyor. Aslında son dönemde kendisini daha çok magazin basınında Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi olarak görmekteyiz. Fakat, 2010 yılından beri hayatımızda olan Bige Önal, aslında pek çok yapımda rol aldı ve sessiz sedasız bir şekilde başarılı ilerleyişini de sürdürüyor.

Ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin! Sen Çal Kapımı izleyenler Bige Önal'ı görünce ekrana kilitleniyor! 9

Fazla gözönünde olmayan bir hayat yaşayan Bige Önal, son günlerin konuşulan ismi haline geldi. Peki onu ne kadar tanıyorsunuz? Sen Çal Kapımı dizisinin takipçilerinin bir süredir yakından ilgiyle izlediği oyuncu, aslında mesleğe üniversite yıllarında başlamış. Önce kamera arkasında yardımcı yönetmenlik ve yapım asistanlığı yapan Bige Önal, 2010 yılında da ilk oyunculuk denemesini yapmış ve 10 yıldır da pek çok yapımda rol almış bir isim.

Kısaca özgeçmişine bakalım oyuncunun…

Şubat 1990 doğumlu, 30 yaşında, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. 2009’da girdiği üniversiteden 2012’de mezun olmuş.

Oyunculuktan önce kamera arkasında da çalışan oyuncu, yardımcı yönetmen olarak Tolga Karaçelik’in Sarmaşık isimli filminde görev aldı. Film, o yıl Altın Portakal ödülüyle de adını duyurmuştu.

2010 yılında ise Mahsun Kırmızıgül’ün Newyork’ta Beş Minare filminde yine kamera arkasındaki ekipte yer aldı ve Yapım Asistanı olarak çalıştı.

Ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin! Sen Çal Kapımı izleyenler Bige Önal'ı görünce ekrana kilitleniyor! 10

Aynı yıl onu dizilerde görmeye başladık. İlk olarak Elde Var Hayat isimli dizide Yeliz karakterini oynadı. Daha sonra Halil İbrahim Sofrası dizisinde oynadı. Muhteşem Yüzyıl’da ise Rita rolüyle geldi ekranlara. Yasık dizisinin ardından Benim Adım Gültepe’deki Nazlı karakteriyle dikkatleri çekti.

Şimdilerde sevgilisi olan Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya’nın başrolünü oynadığı ve tv8’in ilk dizisi olan Maral: En Güzel Hikayem’de de Alara karakterine hayat verdi. Göç Zamanı dizisinin ardından Olanlar Oldu filminde rol aldı genç oyuncu.

Bodrum Masalı dizisinde Lal karakteriyle ekranlara gelirken, Tehlikeli Karım’da Seda oldu. BluTV’nin çok konuşulan Bozkır isimli dizisinde Tülay’ı oynayan Bige Önal, Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde de Berrin karakterine hayat verdi.

Ne Hande Erçel ne de Kerem Bürsin! Sen Çal Kapımı izleyenler Bige Önal'ı görünce ekrana kilitleniyor! 11

Şimdilerde ise Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakteriyle izleyenlerin büyük dikkatini çekmekte.

Aynı zamanda yine Netflix için çekilecek olan 8 bölümlük Bir Başkadır isimli dizide de rol aldı. Çekimleri henüz başlamayan dizinin senaristliğini Berkun Oya yapıyor. Bige Önal dizide Öykü Karayel, Tülin Özen Fatih Artman, Alican Yücesoy, Funda Eryiğit, Defne Kayalar ve Settar Tanrıöğen ile kamera karşısına geçecek.

Bige Önal, sessiz ama derinden ilerleyişiyle oyunculuk alanında kendisini yetiştiren, mütevazi ve gözlerden uzak bir hayat sürmekte. Sen Çal Kapımı dizisinde ise izleyenleri her hafta ekrana kilitlemeye devam ediyor…