Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Hande Erçel, ne Demet Özdemir, ne Tuba Büyüküstün! Bir isim var ki hepsini geçip 1. sıraya oturdu!

Ne Hande Erçel, ne Demet Özdemir, ne Tuba Büyüküstün! Bir isim var ki hepsini geçip 1. sıraya oturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin çok konuşulan kadın oyuncuları arasında sosyal medyada kıyasıya süren bir rekabet yaşanıyor. Dizilerin sosyal medyada konuşulmaları da reyting ölçümlemelerinde direk olmasa bile farkındalık yaratarak daha çok izlenmesini etkileyen bir faktör. Bazı diziler ve oyuncular, sosyal medyada izleyiciler tarafından sürekli gündemde tutuluyor.

Kimi zaman reytingleri çok düşük görünse de sosyal medyadaki konuşulma oranları, pek çok dizinin önüne geçebiliyor. Örneğin Fox TV’deki romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, reytingleriyle ilk sıralara oturamasa da sosyal medyanın gündeminden aylardır inmiyor.

İzleyicilerden gelen ileti sayılarına göre oluşturulan ölçümleme raporlarında Sen Çal Kapımı dizisi, ilk sırayı kimseye kaptırmıyor. Dizinin kadın başrol oyuncusu Hande Erçel de sosyal medyanın en popüler isimleri arasında ilk sırada.

Erçel’in en yakın rakibi ise Demet Özdemir ve son olarak da Sefirin Kızı dizisine yeni katılan Tuba Büyüküstün. Bir süre Çukur’da oynayan Ece Yaşar’ın da tahtını zorladığı Erçel’in şimdilerde çok dişli bir rakibi var!

Medyatakip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi olan Digilup’un 19 Mart tarihinde yayınladığı ‘Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular’ başlıklı tablosu aşağıda.

Bir haftalık ölçümlemede Tuba Büyüküstün’ün Hande Erçel’i tahtından ettiği görülüyor. 3. sırada ise Erçel’in peşinden ayrılmayan Demet Özdemir var. Listeye hızlı bir giriş yapan Alina Boz ise 4. sırada yer almakta.

Ne Hande Erçel, ne Demet Özdemir, ne Tuba Büyüküstün! Bir isim var ki hepsini geçip 1. sıraya oturdu! 8

atv’de yayınlanan Maraşlı dizisinde oynadığı Mahur karakteri ile bir anda listeleri alt üst eden Alina Boz’un yükselişi adeta durdurulamıyor! Oyuncunun 25 Mart tarihli aşağıdaki ölçümleme tablosunda ilk sıraya yerleştiği görülüyor. 4 sıra birden atlayarak ilk sıraya yerleşmeyi başardı!

Hande Erçel, 2.lik sırasını korurken, Tuba Büyüküstün 3. ve Demet Özdemir de bir sıra gerileyerek 4. sıraya düşmüş. Alina Boz’un aylardır ilk sırayı kolay kolay bırakmayan Hande Erçel’i ve zorlu rakip Tuba Büyüküstün’ü de geçerek ilk sıraya yerleşmesi büyük bir başarı!

Bakalım Alina Boz, bu popülerliğini gelecek haftalarda da koruyabilecek mi? İzleyip göreceğiz…

Ne Hande Erçel, ne Demet Özdemir, ne Tuba Büyüküstün! Bir isim var ki hepsini geçip 1. sıraya oturdu! 9