Ana sayfa Dizi Haberleri Ne imajmış! Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü, Sefirin Kızı ve Aşk Ağlatır dizilerini bakın nasıl etkiledi?

Ne imajmış! Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü, Sefirin Kızı ve Aşk Ağlatır dizilerini bakın nasıl etkiledi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Geçtiğimiz sezon sonuna doğru atv ekranlarında başlayan ve 12. bölümüyle sezon finali yapan Hercai dizisi, bir anda Cuma akşamlarının yeni fenomeni olmuştu.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadıkları dizi, yeni sezonda da yine dikkat çekici bölümler ve gelişmelerle izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dizide Miran karakterini oynayan genç oyuncu Akın Akınözü, Hercai ile birlikte bambaşka bir imajla izleyici karşısına çıkmıştı.

Akınözü, yeni imajıyla büyük beğeni toplarken, alnına dökülen saçları ile sakal ve bıyıklarını uzattığı hali, ekranda yeni bir akıma sebep oldu!

Yeni sezon dizileri yavaş yavaş ekrana gelmeye başlarken, Akınözü’nün imajının pek çok dizi karakterini de etkilediği gözlerden kaçmıyor!

Erkek oyuncuların yeni dizilerdeki imajlarına bakınca “Miran karakterinin aynısı!” dedirten bir imajla ekrana gelmeye hazırlandıkları görülüyor.

Örneğin dün akşam Show TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen Aşk Ağlatır dizisinde Yusuf karakterini oynayan Deniz Can Aktaş!

Genç oyuncu, geçtiğimiz sezon Avlu dizisinde Alp karakterinde gösterdiği başarılı performans sonrasında yeni sezonda Hafsanur Sancaktutan ile birlikte Aşk Ağlatır’ın başrolünde görmeye başladık. Oyunculuğuyla yine dikkatleri çeken Aktaş’ın imajı da dikkat çekti. Onun da saçı ve sakalı tıpkı Akın Akınözü’nün oynadığı Miran karakterine benziyordu!

Denizcan Aktaş’ın saçlarının kahkülleri alnına dökülürken, bıyık ve sakallarının da Akınözü ile aynı olduğu görülmekte.

Ne imajmış! Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, Sefirin Kızı ve Aşk Ağlatır dizilerini bakın nasıl etkiledi? 9

Bir başka benzer imaj da Engin Akyürek için geçerli! Uzun bir aradan sonra ekranlara Star TV’nin yeni dizisi Sefirin Kızı ile dönmeye hazırlanan Engin Akyürek’in saç, sakal ve bıyıkları da tıpkı Akınözü’nü gibi kesilmiş! Akyürek, Sefirin Kızı dizisinde yörenin sözü geçen, varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu canlandıracak.

Yeni sezonda pek çok kişiyi etkileyecek ve ekrana kilitleyecek dizilerin jönlerinin birbirlerine benzer imajları şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

Sosyal medyada da dizi takipçileri tarafından bu 3 isim ön plana çıkarılmakta.

İşte aşağıda Engin Öztürk’ün yeni dizideki imajı görülüyor. Benzer imaja sahip başka karakterleri de önümüzdeki günlerde görme ihtimali yüksek.

Tüm bu gelişmelere bakarak Hercai dizisinde Akın Akınözü’nün oynadığı Miran’ın imajının, pek çok dizi karakterini etkilediğini söylemek mümkün.

Ne imajmış! Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, Sefirin Kızı ve Aşk Ağlatır dizilerini bakın nasıl etkiledi? 10

İşte 3 oyuncunun kolajlanmış fotoğrafı. Giyim tarzları farklı olsa da saç, sakal ve bıyıkları birbirlerinin neredeyse aynısı.

Ne imajmış! Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü, Sefirin Kızı ve Aşk Ağlatır dizilerini bakın nasıl etkiledi? 11