Ana sayfa Güncel Haberler Ne kadar da bizdensin! Ata Demirer ve Tolgahan Sayışman’ın hissettirdikleri!

Ne kadar da bizdensin! Ata Demirer ve Tolgahan Sayışman’ın hissettirdikleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mütevazilik konusunda ünlü isimlerden komedyen Ata Demirer ve oyuncu Tolgahan Sayışman söylemleri ve yaptıkları ile hep dikkat çekmiştir. En son Şeref Sözü isimli dizide rol alan Sayışman, Van ziyaretinden hoş bir paylaşım yaptı. Ata Demirer ise ev hali ile “Ne kadar da bizdensin” dedirtti.

Dizilerde yer almanın yanı sıra, tekstil ve inşaat sektöründe ticarete atılacağını açıklayan Tolgahan Sayışman, yeni adımları ile hayranlarını bir hayli şaşırttı. Sosyal medyada nadiren paylaşım yapan Sayışman, Van ziyaretinden hoş bin manzara paylaştı. Van gölü hatırasını yayınlayan ünlü oyuncuya takipçilerinden “Lütfen dizilere geri dön” diye yorum bırakıldı.

Ne kadar da bizdensin! Ata Demirer ve Tolgahan Sayışman'ın hissettirdikleri! 6

Deniz ile yaşayan ve instagram paylaşımlarında bunu sıklıkla vurgulayan ünlü komedyen Ata Demirer ise ev halini paylaştı. Oyuncu, “Kışın sonu bahardır” mesajıyla da kış günü mum ve gaz lambası eşliğinde oturduğunu gösterdi.

Ata Demirer’in bu pozuna hayranlarından “Ne kadar da biz, bizden” diye yorum yapan takipçiler, benzer manzaraların kendi evlerinde de elektrikler kesildiği zaman yaşadığını ifade ettiler.

Ayrıca odanın içindeki detaylar da takipçilerin bir hayli dikkatini çekti.

Ne kadar da bizdensin! Ata Demirer ve Tolgahan Sayışman'ın hissettirdikleri! 7