Ana sayfa Sosyal Medya Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay’ın içinizi ısıtacak paylaşımı

Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay’ın içinizi ısıtacak paylaşımı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ile gelen ünlü oyuncu Doğa Rutkay, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da hep gündemde. Bu sezon aynı kanalda Çocuktan Al Haberi programını da sunan Rutkay’ın ikizleriyle maceraları, sosyal medyanın en çok beğenilen paylaşımlarından.

Televizyoncuve  gazeteci eşi Kerimcan Kamal ve ikizleri Rutkay ve Piraye ile eğlenceli, keyifli anlarının video ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu, takipçilerinden de büyük beğeni alıyor.

Mutlu aile tablosu ile hayranlarının da içini ısıtan paylaşımlara imza atan Doğa Rutkay, aynı zamanda doğal, samimi, içten tavırlarıyla da takdir toplayan bir isim.

Oyuncu, takipçilerini zaman zaman keyiflendirip güldürürken, kimi zaman da günlük hayatından farklı anlarını paylaşıyor ya da deneyimlerini takipçilerine aktarıyor farklı konularda.

Çocuklarıyla birlikte oyunlar oynayan Doğa Rutkay, o anlarda çektiği videolarla da takipçilerinden sevgi dolu mesajlar alıyor.

Oyuncunun Rutkay ve Piraye isimli ikizleri 2018 yılının Temmuz ayında dünyaya gelmişlerdi. Neredeyse 2,5 yaşına gelen ikizler, sevimli halleriyle Doğa Rutkay’ın takipçilerinin en çok merak ettiği kişiler arasında.

İkizler en çok boyama yapmaktan hoşlanıyor. Bu kez Doğa Rutkay ve eşi de bu boyama anlarına katılmış ikizlerin. Anne ve babasının yüzlerini boyayan Piraye ve Rutkay’ın sevimli hallerini Doğa Rutkay paylaşırken, takipçilerine boyaların zararsız olduğunu söylemeyi de es geçmiyor…

İşte Doğa Rutkay’ın eşi ve çocukları ile rengarenk mutlulukları…

Boyanmak güzeldir❤️
#ailecek
#ozaman
#renk

Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay'ın içinizi ısıtacak paylaşımı 11

Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay'ın içinizi ısıtacak paylaşımı 12

Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay'ın içinizi ısıtacak paylaşımı 13

Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay'ın içinizi ısıtacak paylaşımı 14

Ne kadar renklisiniz! Doğa Rutkay'ın içinizi ısıtacak paylaşımı 15