Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! Ekim ayının en popüler dizi çiftine çok şaşıracaksınız!

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! Ekim ayının en popüler dizi çiftine çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler, ünlü oyuncuların aynı dizilerde buluşmasıyla farklı çiftleri izleyiciye sunuyor. Haftanın her günü pek çok dizinin kanallarda yayınlandığı, farklı hikayelerle birlikte farklı karakterlerin maceralarını, yaşamlarını izlediğimiz dizilerde öyle çiftler var ki oyuncuların kamera uyumları, performanslarıyla herkesin beğenisini kazanıyor.

Dizilerin sosyal medya hesaplarına gelen ölçümler sonunda ilginç kategoriler de ortaya çıkıyor. En çok konuşulan kadın oyuncu, en popüler dizi, en popüler erkek karakter vs gibi kategorilerde değişik isimler, farklı diziler ön plana çıkmakta.

Geçtiğimiz ay, yani Ekim ayında sosyal medya üzerinden dizilere gelen iletiler baz alınarak ‘En Popüler Çift’ araştırmasını yapan Somera’nın verileri, ilginç bir durumu da ortaya çıkardı!

Bazen sosyal medyada en popüler, en çok konuşulan isimler veya diziler, reyting ölçümlerinden çok farklı sonuçlar ortaya koyabiliyor. Bu araştırmada da böyle bir sonuç ortaya çıktı.

Zira, geçtiğimiz haftalarda ekrana veda eden Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisi, beklediği ilgiyi görememiş ve kanal yönetimi de final kararı vermişti. 6 bölüm ekranda yer almasına karşılık, sosyal medyada çok fazla dikkat çekmesi de bir başka ilginç durum!

Muhtemelen Elçin Sangu hayranlarının yoğun sosyal medya mesajlarından dolayı böyle bir sonuç ortaya çıktı. Dizinin final yapması nedeniyle çok fazla eleştiri gelmiş ve konuşulmuştu.

Aşağıdaki listeye göre en popüler çift İyi Günde Kötü Günde dizisinde Elçin Sangu ve Ozan Dolunay’ın oynadığı Leyla ve Sarp karakterleri olmuş.

Ekranın yaz döneminde başlayan ve hala devam eden tek romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nda Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in oynadıkları Eda ve Serkan ise 2. sırada yer alıyor.

3. sırada ise Reyyan ve Miran, yani Hercai dizisinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadığı karakterler var.

4. sırada da yine ilginç bir durum kendini gösteriyor. Zira ekrana veda eden Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ve Özge Gürel’in oynadıkları Ezgi ve Özgür de 4. sırada yer almakta. Dizinin final yaptığı ay olduğu için muhtemelen İyi Günde Kötü Günde dizisi gibi çok konuşulduğu için de bu kategoriye girmiş olma ihtimali yüksek.

İşte o sonuçlar…

Ne Sen Çal Kapımı, ne Sefirin Kızı, ne Hercai! Ekim ayının en popüler dizi çiftine çok şaşıracaksınız! 7