Ana sayfa Dizi İzle Ne yapacağım ben şimdi? – Ağlama Anne 12. Bölüm

Ne yapacağım ben şimdi? – Ağlama Anne 12. Bölüm

tarafından ker_def

Ağlama Anne dizisinin 12. yeni bölümü atv ekranında izleyicilerle 23 Aralık Pazar günü buluştu. Özlem Yılmaz, Birce Akalay ve Cansel Elçin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Yayından kaldırılma kararı alınan Ağlama Anne dizisinin reytingleri beklentilerin altında kalmıştı. Dizinin 12. bölümünden dikkat çeken sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan Ağlama Anne 12. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

12.Bölüm Özeti ise şöyle:

Zeynep, Adnan’ı baba olarak kabullenmeye başlar. Tam her şey duruldu derken Pınar sayesinde gördüğü fotoğraflar Hasan’ın yeniden patlamasına sebep olur. Zeynep, ne olduğunu anlamadan dedesinin peşinden hastaneye gider. Onu oradan kim kurtaracak? Adnan, boşanma işlemlerini askıya almışken Özlem, Zeynep’i kaçıran kişi olduğunu kimlere kendi ağzıyla söyleyecek? Peki bu son damla Özlem’in başına ne gibi işler açacak? Alya’dan kim ne ister? Bu defa polisler kimin için ve neden gelmiştir?

Ağlama Anne her Pazar 20.00’de atv’de!

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Feride Kaytan
Yapımcı: Ali Gündoğdu – İnci Gündoğdu
Genel Koordinatör: Akın Topuz
Proje Tasarım – Hikaye: Esin Gök
Senarist: Serdar Oğuz

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Gurur Aydoğan (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)