Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Necati Şaşmaz’ı çok kızdıran evliliğinin krizde olduğu iddiasının iç yüzü!

Necati Şaşmaz’ı çok kızdıran evliliğinin krizde olduğu iddiasının iç yüzü!

tarafından ker_def

Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz’ın 6 yıllık evliliğinde ciddi bir krizin yaşandığı ileri sürüldü.

Necati Şaşmaz ise yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

Habertürk’ün haberine göre ünlü oyuncu, bunun yeni dizisi öncesi bilinçli yapılan bir karalama kampanyası olduğunu söyledi.

Şaşmaz, “İddialar asla gerçeği yansıtmıyor. Dizi öncesi bu tür karalayıcı haberlerin çıkması manidar” ifadelerinde bulundu…

İşte o açıklama…

KAMUOYUNA DUYURU

Bugün medyada yer alan ve M. Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz’ın evliliğiyle ilgili yapılan spekülatif haberden ötürü kamuoyunu aydınlatma zarureti doğmuştur.

M.Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz’ın müşterek çocuklarıyla devam eden mutlu evliliğinin asılsız haberlerle; M.Necati Şaşmaz’ın kamuoyu nezdindeki itibarını ve toplumdaki olumlu algısını yıkmayı hedefledikleri sarihtir. Ne var ki; mezkur haberlerle bunu başaramayacakları
da bir o kadar açıktır.

Yine bu tür mesnetsiz haberlerin M.Necati Şaşmaz’ın yer alacağı ve bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da gerek yurt içinde gerekse yurt dışında adından söz ettirecek projelerin konuşulduğu bir dönemin öncesinde servis edilmesi de manidardır.

Yinelemek gerekirse sözde haber içeriğinin tümü gerçeğe aykırı olup bundan sonra yapılacak tüm yalan haberler ve ilgilileri hakkında her türlü hukuki yollara ivedi bir biçimde başvurulmaktan kaçınılmayacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

M.Necati ŞAŞMAZ – Nagehan ŞAŞMAZ
Adına Av. H. Ersan ALİOĞLU