Ana sayfa Sosyal Medya Necip Memili’nin Kanunsuz Topraklar’daki imajını gören şaşkına dönüyor!

Necip Memili’nin Kanunsuz Topraklar’daki imajını gören şaşkına dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Necip Memili en son Çukur isimli dizide yer aldı. Oyuncu sakalları ve bıyıkları ile dikkatleri çekmişti. Ancak yeni dizisinde Necip Memili’yi çok farklı bir imajda göreceksiniz. Çukur dizisindeki imajın ardından ünlü oyuncu çok farklı bir görüntü sergileyecek.

Kanunsuz Topraklar isimli yeni Fox TV dizisinde başrolde yer alan Necip Memili, izleyicileri çok şaşırtacak. Oyuncunun yeni imajını görenler eski imajı ile karşılaştırdığında büyük değişimi hemen fark edecektir.

Necip Memili'nin Kanunsuz Topraklar'daki imajını gören şaşkına dönüyor! 29

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Zonguldak’taki kömür madenlerini merkezine alan dizi, izleyicileri 1940’lı yıllara götürecek.

Ali Gelik karakteri ile Necip Memili’yi ekranda izleme fırsatı elde edeceksiniz. Memili, zengin bir maden ocağı sahibi bir karakteri canlandıracak. Dizinin Eylül ayında yayınlanacağı netleşti. Güçlü bir hikayesi bulunan dizide, etkileyici bir oyuncu kadrosu da yer alıyor.

Necip Memili'nin Kanunsuz Topraklar'daki imajını gören şaşkına dönüyor! 30

Çekimlerine devam edilen dizinin yönetmeni olarak Fark Turgut yer alıyor. Gold Film imzalı olan yeni dizi için 2 aya yakın süredir çalışmalar devam ediyor.

Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını anlatacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni sezonda en dikkat çeken yapımlardan birisi olacak.

Necip Memili, sosyal medya hesabından da yeni imajıyla paylaşımlar yapıyor. Bülent Şakrak’ın doğum gününü kutlayan oyuncu, “Dedem, nice yaşlara, iyi ki doğdun” diye mesaj yazdı.

Necip Memili'nin Kanunsuz Topraklar'daki imajını gören şaşkına dönüyor! 31