Ana sayfa Dizi Fragmanları Nefes kesen görüntüleri ve güçlü hikayesi ile Börü 2039 ile tanışın!

Nefes kesen görüntüleri ve güçlü hikayesi ile Börü 2039 ile tanışın!

tarafından ker_def

Üyeleriyle buluşturduğu yerli ve yabancı içeriklerin yanı sıra farklı türdeki özel yapımlarıyla da geniş kitlelere ulaşan Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin açıklandığı günden bu yana merak uyandıran projesi ‘BÖRÜ 2039’ bugün ilk bölümüyle yayın hayatına başlıyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanı ve afişiyle heyecanı zirveye taşıyan BluTV’nin yeni projesi ‘BÖRÜ 2039’ için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Seri yaratıcısı Alper Çağlar’ın yapımcılığını Doruk Acar ile beraber yürüttüğü, gerek çekimlerde kullanılan dünya standartları üstündeki teknolojiyle gerekse kurulan etkileyici dünyasıyla sektöre yepyeni bir soluk getirecek dizi, bu akşam 20:39’da ilk bölümüyle BluTV’de başlayacak. Dizi, sevilen BÖRÜ karakterlerine yenilerini de ekleyerek oluşturduğu güçlü oyuncu kadrosuyla bugün itibarıyla İstanbul’u daha önce hiç görmediğimiz bir şekliyle sunarken fütüristik bir dünyanın kapılarını aralayacak.

Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi birçok başarılı oyuncunun yer aldığı projede izleyenlerin eski BÖRÜ ekibinden aşina olduğu isimlere yepyeni karakterler eşlik edecek. Daha önce hiç görmediğimiz bir İstanbul manzarası sunacak bilimkurgu ve aksiyon türündeki ‘BÖRÜ 2039’, izleyenleri heyecan dolu hikayesiyle geleceğe doğru yol alan eşsiz bir serüvenin parçası yapacak.

BÖRÜ 2039’UN KEHANETLERİ SES GETİRECEK!

Nefes kesen görüntüleri ve güçlü hikayesi ile Börü 2039 ile tanışın! 7

‘BÖRÜ 2039’nun ilk bölümüyle birlikte projesinin başlangıç aşamasında yayınlanan kronoloji videosu ile yeniden gündeme geldi. 3 Nisan 2024’te COVID-24 pandemisinin başlayacağını öngörürken, 2025’te ise Yellowstone süper volkanının patlamasıyla Kaliforniya ve Oregon’un bir süreliğine diğer eyaletlerden ulaşım olarak tamamen kopmak zorunda kalması da geleceğe dair kehanetler arasında dikkat çekiyor.

İki yıl boyunca süren küresel ısınma, “Gelecekte gerçekten bununla yüzleşecek miyiz?” sorusunu sordururken 2028 Ekim’inde 1 Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşması öngörüsü ise ‘BÖRÜ 2039’un hayali dünyasının gerçekliği olabileceğinin de altını vurguluyor.

Dizi, kehanetleri kadar Gamma Yapay Zeka’dan Külcü’ye, AVAX’tan CCR6 Omega geni gibi geleceğe dair yarattığı pek çok kavramla da kendi dünyasını sıfırdan yaratarak izleyicilerine fantastik ve bilimkurgu öğeleriyle donatılmış görkemli bir hikaye sunuyor.

ÇağlarArts – Insignia iş ortaklığının BluTV’yle buluştuğu; Ahmet Atalay ile Can Emre’nin bölüm yönetmenliğini üstlendiği ‘BÖRÜ 2039’, ilk bölümüyle sadece BluTV’de!