Ana sayfa Dizi İzle Nefes, Melek’in her şeyi itiraf etmesini sağladı! Sen Anlat Karadeniz 53. Bölüm Sezon Finali

Nefes, Melek’in her şeyi itiraf etmesini sağladı! Sen Anlat Karadeniz 53. Bölüm Sezon Finali

tarafından zk zk

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynadıkları atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi 53. bölümüyle sezon arası verdi.

Son bölümde Melek, Nefes’in kendi yaşadıklarını anlatması, Vedat’ın abisini öldürmekle tehdit etmesi ve sonunda onu öldürmesini tek tek Melek’e anlattı.

Susmanın bir çözüm olmadığını ve Genco’nun tehditlerine boyun eğmemesi gerektiğini söyledi.

Melek, annesini akıl hastanesine kapatıp, ablasını ve babaannesini öldürme tehdidinde bulunan ve kendisine taciz eden, şiddet uygulayan Genco’nun yaptıklarını anlattı.

Melek ve Nefes arasında geçen o duygusal konuşmayı videodan izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz 53. Bölüm – Sezon Finali:
Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek’i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes’in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes’le paylaşırken, Melek’in itirafı Genco’nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco’nun elinde tutsaktır.