Ana sayfa Dizi Fragmanları Nefes Nefese 4. bölümü ne zaman yayınlanacak? 4. bölüm fragmanı izle!

Nefes Nefese 4. bölümü ne zaman yayınlanacak? 4. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def
Nefes Nefese dizisi Star TV ekranlarında başarılı bir çıkış yapmıştı.

Dizinin başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer almakta.

Yan karakterlerde ise Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, Zeyno Eracar, Nik Xheliau, Deniz Hamzaoğlu, Sever Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Bayram tatili sırasında Nefes Nefese dizisinin ilk 3 bölümünü yeniden yayınlama kararı alan Star TV, 4. yeni bölüm için 29 Ağustos Çarşamba gününü ilan etmişti.

Dizinin hayranları şimdi önümüzdeki çarşamba gününü iple çekiyor.

İşte Nefes Nefese 4. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Rüya’ya (Melisa Şenolsun) karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf’u (Şükrü Özyıldız) evde kötü bir sürpriz beklemektedir: Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır.

Takas için söz verdiği saate kadar Rüya’yı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakya’yı karış karış arayıp Rüya’yı bulacaktır. Bu arada Rüya Suriye’deki Boran’a (NikXhelilaj) ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir.

Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar: Yusuf Rüya Suriye’ye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir.

Nefes Nefese 4. bölümü ne zaman yayınlanacak? 4. bölüm fragmanı izle! 7

Rüya’nın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüya’ya kim verdi? Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakya’ya gelen Atmaca (Uğur Yücel) ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakya’da olduğunu bilmediği kendi kızı Rüya’nın peşindedir.

Rüya peşindeki Yusuf ve Atmaca’yı atlatıp Suriye’ye geçebilecek mi? Yusuf Rüya’yı yakalayıp takasa götürebilecek mi?

Babasının hayatına karşılık anlaştığı gibi, Rüya’yı Suriye’ye, ölüme teslim edebilecek mi?