Ana sayfa Dizi İzle Nefes Nefese 5. Bölüm İzle – Selma’yı Şoke Eden Ne?

Nefes Nefese 5. Bölüm İzle – Selma’yı Şoke Eden Ne?

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Nefes Nefese dizisinin 5. yeni bölümü 5 Eylül Çarşamba akşamı ekrana geldi.

5. bölümde önemli sahneler vardı. Bunlardan bazıları dizinin youtube sayfasında yayınlandı. Videodan o önemli sahneleri izleyebilirsiniz.

Peki 5. bölümde neler yaşandı?

Alacanlar çiftliğine baskın emrini vermiş olan Atmaca kızı Rüya’nın orada olduğunu öğrense de artık çok geç kalmıştır. Kan dökülmesine engel olamaz. Çiftlikte patlayan silahlar büyük acılara sebep olacaktır.

Atmaca, emrine karşı gelen Yasin’i ele geçirir. Ancak Boran, komutanını kurtarabilmek için her türlü tehlikeyi göze almaya hazırdır. Saldırıyı Atmaca’nın adamlarının yaptığından emin olan Yusuf, Selma’nın itirazlarına rağmen intikamını almaya kararlıdır. Yusuf, Atmaca’yı bulabilmek için çırpınırken sonunda onunla yüz yüze gelir. Atmaca kendini Rüya’nın babası Ayaz Kıran olarak tanıtır. Kızını Almanya’ya geri götürmek için gelmiştir.

Yusuf, Atmaca’nın adamlarından birine ulaşır ve peşine düşer. Artık Atmaca’yı yakalaması an meselesidir. Bilmediği şey ise Atmaca’nın tuzağına doğru ilerlediğidir. Atmaca her işine taş koyan ve sürekli peşinde olan Yusuf’a bir ders verecektir.

Diğer yandan Selma da Atmaca’nın izini bulmayı başarmıştır. Atmaca’nın planları alt üst olmak üzeredir. Yusuf, Atmaca’nın tuzağına düşecek mi? Yoksa Atmaca’yı köşeye sıkıştırıp onun aslında Rüya’nın babası olduğunu anlayacak mı? Rüya, Yusuf’u geride bırakıp Almanya’ya dönecek mi?

Yapım Şirketi: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Senaryo: Selin Tunç
Yönetmen: Uğur Yücel – Aydın Bulut

Ayaz Kıran (Atmaca): Uğur Yücel
Yusuf Alacan: Şükrü Özyıldız
Rüya Kıran: Melisa Şenolsun
Sultan: Gülçin Santırcıoğlu
Selma Çelik: Şebnem Hassanisoughi
Afet Alacan: Zeyno Eracar
Şakir Alacan: Macit Sonkan
Mercan Alacan: Ezgi Şenler
Salih Akmeşe: Caner Şahin
Boran: Nik Xhelilaj
Muhittin Sönmez: Deniz Hamzaoğlu
Kıymet Hala: Hülya Duyar
Mihriban Sönmez: Sezer Avcı