Ana sayfa Dizi İzle Nefes Nefese 7. Bölüm – Yusuf Evdeki Haini Arıyor

Nefes Nefese 7. Bölüm – Yusuf Evdeki Haini Arıyor

tarafından ker_def

Nefes Nefese dizisi Star TV’nin yeni sezon için hazırladığı ve Ağustos aylarından itibaren izleyici ile buluşturduğu dizisidir. Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı Nefes Nefese reytinglerde beklentilerin altında kalmasına karşın, ciddi bir izleyici kitlesini peşinden sürüklemekte. 7. bölümü 19 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen Nefes Nefese, izleyicilere yine keyifli anlar yaşattı. Dizinin 7. bölümünden önemli sahneler de youtube sayfasında yayınlandı. Youtube’da bir hayli ilgi gören sahneleri sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Videodan dizinin 7. bölümündeki dikkat çeken sahneyi izleyebilirsiniz.

7. VE SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR…

Rüya, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi? Annesine ulaşmak için canını tehlikeye atarak yola çıkan Rüya , kendini bir oyunun içinde bulur. Babası Ayaz Kıran tarafından tutulan sahte annenin tek görevi vardır: Rüya’yı Almanya’ya geri götürmek…

Rüya, annesinin ilk kez görmenin heyecanını yaşarken Yusuf ,Selma’nın yardımıyla kadının geçmişini araştırmaya başlar. Rüya’nın mutluluğuna rağmen Yusuf yavaş yavaş annenin kimliğine ulaşır.

Bu sırada Alacanlara nihayet evdeki hainle ilgili bir bilgi ulaşmış, Salih ve Mercan hainle ilgili bilgi olduğu söylenen CD’yi eve getirmiştir. Şimdi her ikisi de Yusuf’a teslim ettikleri CD’de ne olduğunu öğrenmenin derdindedir.

Attıkları her adımda Atmaca’yı enselerinde hisseden Yasin ve Boran’ın kaçmaktan başka çaresi yoktur. Ancak Boran, Rüya’yı bırakmak istememektedir. Çaresiz kalan Yasin’in yapacağı tek şey vardır: Rüya’dan kurtulmak. Bu sırada sahte anne oyunuyla geçmişin hesabını kapattığını düşünen Atmaca’nın Sultan’la yolları kesişir. Rüya, babasının kendisine oynadığı oyunları anlayacak mı?

Dizi hakkında detaylar:
Berlin’de, babası Ayaz Kıran’la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya’nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran’la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak.

O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf’la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye’deki annesini ararken Antakya’da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Yapım Şirketi: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Senaryo: Selin Tunç
Yönetmen: Uğur Yücel – Aydın Bulut

Ayaz Kıran (Atmaca): Uğur Yücel
Yusuf Alacan: Şükrü Özyıldız
Rüya Kıran: Melisa Şenolsun
Sultan: Gülçin Santırcıoğlu
Selma Çelik: Şebnem Hassanisoughi
Afet Alacan: Zeyno Eracar
Şakir Alacan: Macit Sonkan
Mercan Alacan: Ezgi Şenler
Salih Akmeşe: Caner Şahin
Boran: Nik Xhelilaj
Muhittin Sönmez: Deniz Hamzaoğlu
Kıymet Hala: Hülya Duyar
Mihriban Sönmez: Sezer Avcı