Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese dizisi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Rüya’nın annesi kim?

Nefes Nefese dizisi 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Rüya’nın annesi kim?

tarafından ker_def
Star Tv’nin Çarşamba akşamları büyük umudu olan Nefes Nefese dizisinin 4. bölümü geride kaldı.

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un yer aldığı dizinin 5. yeni bölümünü 5 Eylül Çarşamba günü izleyeceğiz.

Uğur Yücel’in rolünün artmaya başladığını fark etmişsinizdir.

Çünkü dizinin reytinglerini yükseltmesi lazım.

Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz başlamadan önce 6-7 reyting bandına çıkmalı ki rakipleri geldiği zaman ayakta durabilecek kadar sadık izleyici oluşsun.

Ancak şu ana kadar bu beklenti gerçekleşmedi.

5. bölüm bu noktada önemli. 5. yeni bölümün reytinglerinin nasıl geleceği merakla beklenmekte.

Yeni bölüm öncesi izleyicinin aklında tek bir soru var. Rüya’nın annesi kim? İşte bu sorunun yanıtı yeni bölümde verilecek mi bu konu da merakla beklenmekte.

İşte 5. bölüm 2. fragmanı:

4. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alacanlar Çiftliği’ndeki herkes büyük bir umutla Şakir Ağa’nın kurtarılmasını beklemektedir. Ancak Yusuf büyük bir ikilem içindedir. Babasını kurtarabilmek için Rüya’yı Boran’ın ellerine teslim etmek zorundadır. Boran ve Yasin hem Rüya’yı hem de zümrüdü ele geçireceklerini düşünürlerken onları bekleyen kötü sürprizden habersizdirler. Zümrüdü geri almak için her şeyi yapmaya hazır olan Atmaca, Boran ve Yasin’i gözden çıkarır.

Yusuf’un ve Şakir Ağa’nın çiftliğe dönüşü sevinçle karşılanır. Herkes artık hayatlarının normale döneceğini düşünürken gelen bir telefonla her şey alt üst olur.

Ailesini daha fazla tehlikeye atmak istemeyen Şakir Ağa, Antakya’dan taşınmaya karar verir. Çiftliktekiler telaşla toplanırken yerinden kıpırdamayan bir kişi vardır. Şakir Ağa’nın eşi Afet… Alacan ailesi kaçıp gidecek midir? Yoksa kendi topraklarını Atmaca’ya karşı savunmaya devam mı edeceklerdir?

Selma, Atmaca’yı yakalamak için bir plan yapar. Kılık değiştirip zümrüdün kendisinde olduğu haberini tüm Antakya’ya yayar. Bu haber kısa süre içinde Atmaca’ya ulaşır. Selma, Atmaca’yı tuzağına çekip onu tutuklamayı başarabilecek midir?

Kızına bir türlü ulaşamadığı için gittikçe endişelenen Atmaca, Rüya’nın aslında burnunun dibinde olduğundan habersizdir. Zümrüdün kaybolmasına sebep olan kızın ölüm emrini verirken aslında namlunun ucunda kendi kızı Rüya vardır.