Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nefes Nefese dizisi tokadı yedi, nefesi tükenmek üzere

Nefes Nefese dizisi tokadı yedi, nefesi tükenmek üzere

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Sen Anlat Karadeniz meydana çıktı, diğer diziler adete çil yavrusu gibi dağıldı.

atv’nin geçen sezona damga vuran fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz, ikinci sezon ilk bölümüyle adeta reytingleri sildi süpürdü…

Diriliş Ertuğrul’un olmadığı bir ortamda şov yapacağını gösteren Sen Anlat Karadeniz, müthiş reyting başarısıyla en yakın rakibine tüm kişilerde 1,5 kat, AB grubunda ise 1 kat fark attı.

Peki Star TV’nin Çarşamba günü Diriliş, Sen Anlat Karadeniz dizileriyle rekabet etmek amacıyla yayına sürdüğü Nefes Nefese ne durumda?

NEFES NEFESE DİZİSİNDE FENA DÜŞÜŞ!

Nefesi tükenmek üzere diyebiliriz…

Dizi AB grubuda 3.26 reyting elde ederken, tüm kişilerde ise 2.71 reytingi ancak alabildi. Daha Diriliş Ertuğrul başlamadı. Yani reytingleri daha da düşmesi kesin gibi…

Nefes Nefese dizisi 12 Eylül Çarşamba günü tüm kişilerde 4.09 reyting ve 11.98 izlenme payı elde etmişti. AB grubunda ise 5.06 reyting ve 14.07 izlenme payı elde etmişti.

Yani Sen Anlat Karadeniz etkisi Nefes Nefese’yi fena vurmuş durumda.

Peki Star TV yönetimi Nefes Nefese dizisinin bu durumunu kaç hafta daha taşıyabilir?

Nefes Nefese dizisi tokadı yedi, nefesi tükenmek üzere 7

İzleyicide alışkanlık yaratmak amacıyla Ağustos ayında ekrana gelmeye başlayan Nefes Nefese, Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun gibi isimlerle aslında harika bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına, hikayesinin de ilgi çekici olmasına karşın ne yazık ki tutmadı.

Çarşamba günlerine kanalların dizi koyarken 10 kez daha düşünmesi lazım. Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz kadar iddialı bir yapımınız yoksa, dizisini bu günde harcamayın. Yoksa güzelim Nefes Nefese dizisi de dizi çöplüğünü boylamak için geri sayım yapmazdı.