Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel ile çalışmak güneş tutulmasına denk gelmek gibi bir şey!

Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel ile çalışmak güneş tutulmasına denk gelmek gibi bir şey!

tarafından ker_def
Ünlü aktör Uğur Yücel, Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese dizisinde hayranlarının karşısında…

Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ın da başrolünde yer aldığı dizi, reytinglerde beklentilerin altında kalmakta.

Yeni sezonda rakip dizilerin yayına başlaması ile Nefes Nefese dizisinin mevcut reytingini bile alıp alamayacağı merakla bekleniyor.

Dizide Arapça bildiği için rol kapan bir isim de var.

‘Nefes Nefese’ dizisinin başarılı oyuncusu Serkan Genç, dizide canlandırdığı “Yasin” karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor. Bu role seçilmesinde, iyi derecede Arapça biliyor olmasının da etkisi olan oyuncu, dizinin gördüğü ilgiden bir hayli memnun.

Serkan Genç, canlandırdığı Yasin karakterini; “Yasin, her türlü illegal duruma ayak uydurabilen, neredeyse tüm hayatı savaşlarda geçmiş, askeri becerisi çok yüksek bir paralı asker, balkanlarda ve dünyanın bir çok yerinde savaşmış saha becerisi üst düzey olan bir komutan. Dizide Uğur Yücel’in canlandırdığı ‘Atmaca’ lakaplı Ayaz Kıran’ın uluslararası suç örgütünün en önemli ayağı olan Türkiye-Suriye hattına hükmediyor.” diye tanımlıyor.

“UĞUR YÜCEL İLE ÇALIŞMAK TAM GÜNEŞ TUTULMASINA DENK GELMEK GİBİ BİRŞEY…”

Uğur Yücel ile çalışmak nasıl? sorusuna Serkan Genç; şu yanıtı verdi: “Uğur Yücel’le çalışmak bir oyuncunun meslek hayatında her zaman başına gelebilen bir durum değil; bu, insanın yaşadığı topraklarda yüzyılda bir izlenebilen tam güneş tutulmasına denk gelmesi gibi bir şey. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Türkiye’deki her oyuncu onunla çalışmak için can atar. Uğur ağabey sadece iyi bir oyuncu-yönetmen değil, aynı zamanda çok da iyi bir insan. İlk bölümde yönetmen koltuğunda o vardı ve oyuncuyla çok iyi diyalog kurabildiğini gördüm. Her birimizin karakterine öyle hakimdi ki, karakterlerin ağzından monologlar yazmıştı bize. Benim karakterimi çıkarmamda çok yardımcı oldu bu bana. Kamera önü ve arkası o kadar iyi seçilmiş ki, sete girdiğiniz anda etrafınızı güzel bir enerji kaplıyor. Bu durum tabi ki yaptığımız işe de olumlu anlamda yansıyor.”

Yapımcılığını TMC’nin yaptığı, Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Serkan Genç, Şebnem Hassanisoughi, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Nik Xhelilaj ve Caner Şahin’in rol aldığı ‘Nefes Nefese’ çarşamba akşamları Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.