Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes’in Karadeniz damarı tuttu! Sen Anlat Karadeniz, sürprizlerle geliyor!

Nefes’in Karadeniz damarı tuttu! Sen Anlat Karadeniz, sürprizlerle geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları Sen Anlat Karadeniz dizisinin 31. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Atv’nin sevilen dizisinde bu hafta Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölüm heyecanlı anlara sahne olacak.

Vedat’ı köşeye sıkıştırarak elinde Nefes’e karşı kullanmaya çalıştığı silahı ve mermiyi alan Tahir, Nefes ve Yiğit ile gerçek bir aile olma yolunda yeni bir adım daha atıyor.

Nefes ve Tahir’in düğünü, yeni bölüme damgasını vuracak. Nikahlarını Yiğit’in velayeti için aceleye getiren ikili, bu kez düğün törenleriyle dosta düşmana birlikte olduklarını haykıracaklar.

Nefes'in Karadeniz damarı tuttu! Sen Anlat Karadeniz, sürprizlerle geliyor! 7

Nefes’in gelin içindeki muhteşem görüntüsü, Tahir’in aklını bir kez daha başından alırken, Nefes, tam bir Karadeniz gelini olduğunu ispatlamak ister gibi horon tepecek.

Gelinlik ve ayağındaki spor ayakkabılarıyla horon tepen Nefes’in bu mutlu görüntüsünü, ekran başındakiler merakla bekliyor.

İşte Nefes ve Tahir’in düğününden heyecanlı anların paylaşıldığı o tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat’ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat’ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat’ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat’ın planına karşı Tahir’in de bir planı vardır. Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak?