Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan, uzun aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor!

Nehir Erdoğan, uzun aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk
Bir süre oyunculuğa ara verip Fransa’ya yerleşen Nehir Erdoğan, geçen aylarda konuk oyuncu olduğu internet dizisi Fi’yle setlere dönmüştü.

Ünlü oyuncu şimdi ise duayen sinemacı Türker İnanoğlu’nun imza atacağı bir diziyle ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor. “Hayat Yolunda” kod adlı dizinin senaryosunu Muharrem Buhara ve ekibi kaleme alıyor. Erol Özlevi’nin ise yönetmen koltuğuna oturacağı proje, güçlü bir kadın ve ailesinin hikâyesini ekrana taşıyacak.

Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan dizide Nehir Erdoğan’ın partneri için Burak Hakkı ile imza aşamasına gelindi. Bir süredir evlilik hazırlığı yaptığı Yunan model Hara Pappa nedeniyle Türkiye ile Yunanistan arasında mekik dokuyan Hakkı, geçen sezon Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştı.

Nehir Erdoğan, uzun aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Ağustos ortasında çekimlerinin başlaması planlanan “Hayat Yolunda”nın kadrosunda üvey anne rolüyle Nihan Büyükağaç’ın da olduğu öğrenildi. Erler Film’in Kanal D için çektiği diğer dizi “Arka Sokaklar”ın 13. sezon çekimleri ise 10 Ağustos itibariyle başlayacak ve dizinin Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın da aralarında olduğu 8 kişilik kemik kadrosu projeye devam edecek.(Medyatava/Birsen Altuntaş)