Ana sayfa Dizi Haberleri Nereden nereye, Bay Yanlış ve Maraşlı’dan sonra şimdi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katıldı!

Nereden nereye, Bay Yanlış ve Maraşlı’dan sonra şimdi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonuyla yoluna devam ederken yapımda önemli değimler de yaşanmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın başrolündeki dizide yaşanan ayrıkların ardından yeni isimler de hikayeye dahil olmaya başladı.

Önceki hafta Sabina Toziya ve Dilşad Şimşek’in veda ettiği dizinin kadrosuna bu sefer de Hızır Çakırbeyli’nin azılı düşmanlarından birisi haline gelecek olan bir karakter geliyor… Bu karakterin ismi Uğur… Canlandıracak oyuncu ise tv100’ün haberine göre Serhat Parıl.

Serhat Parıl’ı izleyiciler en son Maraşlı dizisinde ve öncesinde de Bay Yanlış isimli dizide canlandırdığı Tolga Gürdağ karakteri ile hatırlayacaktır. Oyuncu daha önce de farklı yapımlarda boy gösterdi. Medcezir’de canlandırdığı Giray olarak dikkat çeken oyuncu; Oyunbozan, Cesur ve Güzel, Seven Ne Yapmaz ve Bonkis isimli dizilerde de yer aldı.

Serhat Parıl’ın gelişi ile birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli yeni bir düşman daha kazanmış olacak. Dizide dikkat çeken değişimler var. Özellikle Hızır’ın düşman kontenjanının bir hayli artmaya başladığı da görülüyor.

Nereden nereye, Bay Yanlış ve Maraşlı'dan sonra şimdi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katıldı! 7

Atv’nin sevilen dizisinin reyting sonuçları da çok iyi geliyor ve 6. sezon başarıyla devam ediyor.