Ana sayfa Dizi Haberleri Neriman ile Macit aşkından şimdi de Macide ile Kazım aşkına! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’ndan stratejik karar!

Neriman ile Macit aşkından şimdi de Macide ile Kazım aşkına! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’ndan stratejik karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013-2014 sezonunda yayınlanan Fatih Harbiye dizisini hatırlayanlar Neriman ile Macit aşkını hatırlayacaktır. Elbette ki, bu yapım sayesinde bir dizi aşkı daha gerçekleşmiş ve başrol oyuncuları Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun hayatı da çok değişmişti.

Sette başlayan arkadaşlıklarını aşka ve sonra da evliliğe dönüştüren çift, o dönemden bugünlere mutlu bir hayat sürdürüyor… Aşkları ve evlilikleri ile çok konuşulan ikili, yıllar sonra yeniden aynı dizinin setinde bir araya gelerek de büyük bir ilgi görmeyi başardı.

Gecenin Ucunda isimli yeni Star TV dizisinde kadın başrol olarak Neslihan Atagül ismi netti. Ancak erkek başrol henüz belli değildi. TMC Film ile Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım, stratejik bir ortaklık yaptı ve yeni dizi ünlü çift için de çok farklı bir anlama taşındı. Neslihan Atagül hem yapımcı hem de başrol oyuncusu olarak hikayede yerini almıştı.

Neriman ile Macit aşkından şimdi de Macide ile Kazım aşkına! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'ndan stratejik karar! 5

Ancak erkek başrol konusunda Kadir Doğulu’nun seçilmesi herkesi şaşırttı. Önemli ve stratejik bir karar alan çift, Gecenin Ucunda dizisinin tümden sahiplenmiş oldu. Sadece yapım ortağı değiller, aynı zamanda başrolün de sahibi olan ikili, bu yapım başarılı olur ise kariyerlerinden yeni ve başarılı bir açılım yapmış olacak.

Böyle stratejik bir kararı almak kolay olmamıştır. Bir de bu dizinin tutmama ihtimali var ki, ünlü çift için imaj kaybı anlamına gelecektir. Peride Celal’in Gecenin Ucunda isimli kitabından aynı isim ile uyarlanan yeni dizi, hem hikayesi hem de başrol çifti ile daha çok konuşulacaktır.

9 yıl aradan sonra yeniden aynı sette aynı projenin başrolü olarak yer alacak olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu için bu dizinin anlamı diğerlerinden çok farklı.