Ana sayfa Dizi İzle Nermin Hanıma hediye edilen çiğ sebzeler olay oldu! Gelinim Mutfakta 122. Bölüm İzle

Nermin Hanıma hediye edilen çiğ sebzeler olay oldu! Gelinim Mutfakta 122. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta Kanal D ekranının sevilen yarışma programıdır.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinim Mutfakta 122. Bölümde Ayşenur, Ezgi ve Esra’nın kaynanasına hediye ettikleri çiğ sebzeler yüzünden olay çıkardı!

Ezgi ve Esra pişmemiş yemeklere yüksek puanlar verdiğini düşündükleri Nermin Hanıma kaynanalar odasında giderek çiğ sebzeler hediye ettiler. İmalı bir hediye olması yüzünden Nermin Hanım buna biraz bozuldu. Ayşenur ise, hızlıca kaynanalar odasına gitti ve bu hediyeleri alarak geri döndü. Ezgi ve Esra’yı sert bir şekilde uyararak bu sebzeleri onlara verdi.

Fatih Ürek bu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Ayşenur kaynanasına yapılanı saygısızlık olarak değerlendirdi. Özellikle yarışmaya yeni katılan Esra’nın bunu yapmaya hiç hakkı olmadığını söyledi ve onunla sert bir tartışmaya girdi. Onu Ezgi’nin avukatı olmakla suçladı. Esra ise, bu suçlamalara ve sert uyarılara kendi açıklamaları ile dahil oldu. İkilinin tartışmasına Nermin Hanım da katıldı…
Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.