Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül anne değil ama anneliği çok güzel hissettiriyor!

Neslihan Atagül anne değil ama anneliği çok güzel hissettiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti mutlu birlikteliklerine devam ediyor. Ünlü çiftin bir bebeği yok. Ancak Neslihan Atagül ekranda sanki anneliği yaşamış gibi bir ruh haliyle Sefirin Kızı dizisinde Nare’ye hayat veriyor.

Pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Sefirin Kızı dizisi, 2. bölümüyle adeta reyting patlaması yaptı. Dizinin Yasak Elma’nın üzerine çıkıp, bir de Çukur dizisinin ensesine yapışan reyting oranları rekabetin çok büyük olacağını sergiliyor.

Dizinin bu kadar çok beğenilmesinin altında yatan önemli sebeplerden birisi de Neslihan Atagül’ün performansı. Ünlü oyuncu, Nare karakteri ile hayranlarını adeta her sahnede mest ediyor.

Anneliğin ne demek olduğunu gerçek hayatta yaşamasa da Neslihan Atagül, dizide kızı Melek’e olan tavırları, duygusallığı ve vücut dili ile anne olduğunu hissettiriyor.

Bir dizi izleyicisi çok etkilendiği Atagül’ün performansı için “Kalbe o kadar dokunuyor ki Neslihan, öyle güzel hissettiriyor ki anneliği” ifadeleriyle yorumda bulundu.