Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, ayın Hadsiz’ini Masumlar Apartmanı’ndan seçti!

Neslihan Atagül, ayın Hadsiz’ini Masumlar Apartmanı’ndan seçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisinden ani ayrılığıyla dikkatleri çeken Neslihan Atagül, yaşadığı rahatsızlık sonrası tedavisinin iyi sonuç verdiği sosyal medyadan paylaşımlarına yansıyor. Oyuncu, Bodrum’daki çekimlerini bitirip İstanbul’a dönmüştü. Diziden geçirgen bağırsak sendromu hastalığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan oyuncu, şimdilerde daha iyi. Yaz aylarından beri üzerine titrediği yeni projesiyle ilgileniyor şu sıralarda.

Atagül, eşi Kadir Doğulu’nun da desteğiyle, dijital bir dergi hazırlıyor. Hadsiz Proje isimli dergi için, duruşları, tarzları, ortaya koyduğu sanatları, meslekleri ile dikkat çeken isimlerle çeşitli röportajlar yayınlıyor Neslihan Atagül.

Instagram hesabından dergisinin yeni sayısının röportaj konuğunu yayınlayan oyuncu, bu kez bir meslektaşı ile röportaj yaptı. Atagül, şu sıralar TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini oynayan Deniz Tansel Öngel ile bir sohbet gerçekleştirdi.

Neslihan Atagül, ayın Hadsiz'ini Masumlar Apartmanı'ndan seçti! 10

Hadsiz Proje’nin web sayfasından röportajın tamamına ulaşabilirsiniz. 10. sayıda Tansel Öngel, Atagül’ün sorularına verdiği yanıtlarda kendisiyle ilgili bilinmeyen konulara da değindi.

Ankara Demetevler’de büyüyen oyuncu, henüz çok küçük yaşlarındayken kimsenin yapmadığı şeyleri yapmaya merak sardığını anlattı. Bir kotunu kesip, babasının ceketine armalar, yıldızlar ekleyip dışarı çıktığını söyleyen oyuncu, sözlerine şöyle devam ediyor: “Sonra gidip simit satmaya başladım. Su satan birini gördüm su satmaya başladım. Hiçbir şey bulamadım, bir tane tartı bulup mahallede bağırmaya başladım. Kimsenin yapmadığı şeyleri yapmayı çok seviyordum. 13-14 yaşımdan sonra her şey çok değişti çünkü tiyatro girdi hayatıma.”

Tansel Öngel, kendisi, hayatı, çocukluğu, mesleğe nasıl başladığı, dünyaya bakışı ile ilgili pek çok soruya yanıt veriyor Atagül ile röportajında. Hadsiz Proje web sayfasından röportajın tamamına ulaşabilir ve oyuncu hakkında pek çok bilgi edinebilirsiniz.

İşte Neslihan Atagül’ün online dergisi için son röportajı ile ilgili paylaşımlar…

Neslihan Atagül, ayın Hadsiz'ini Masumlar Apartmanı'ndan seçti! 11

Neslihan Atagül, ayın Hadsiz'ini Masumlar Apartmanı'ndan seçti! 12

Neslihan Atagül, ayın Hadsiz'ini Masumlar Apartmanı'ndan seçti! 13