Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı!

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisinden yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılmak durumunda kalan Neslihan Atagül, şu sıralar diziyle ilgili bir başka heyecan yaşıyor. Geçtiğimiz yıl başlayan dizide Engin Akyürek ile başrolde oynayan Atagül, Nare karakteri ile hayranlarının bir kez daha övgü dolu yorumlarını almış, başarılı oyunculuğu ile beğenilmişti.

Star TV’de yayınlanan ve şu sıralar Neslihan Atagül olmadan devam eden dizi, Amerika’da İspanyolca yayın yapan en büyük kanallardan birisi olan Univision’da yayınlanmaya başlayacak. Diziyle ilgili bu haberle birlikte Neslihan Atagül’ün Hola isimli bir dergiye verdiği röportaj da ortaya çıktı.

Oyuncunun İspanyol hayranları için derginin dijital versiyonundaki görüntüsü, büyük ilgi gördü. Atagül’ün fotoğraf çekimlerinde giydiği kıyafetlerle verdiği pozlar ise sosyal medyada beğeni topladı.

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı! 12

Derginin kapağında Atagül için şu sözlere yer verildi: “Ünlü Uluslararası Türk oyuncu, yeni projesi Sefirin Kızı ile Latin seyircisini fethetmeye hazırlanıyor. Prime time’da univision’da.”

Atagül’ün diziden ayrılmasından sonra gelen bu haber, oyuncunun hayranlarını da çok heyecanlandırdı. Sefirin Kızı ile Latin dünyasını fethetmeye hazırlanan oyuncunun, İspanyolca yaptığı konuşma ise aşağıda yer alıyor…

Atagül’ün farklı tarzıyla Hola dergisine verdiği pozlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı! 13

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı! 14

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı! 15

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı! 16

Neslihan Atagül, İspanyol dergisine verdiği pozlarla olay oldu! İspanyolca video sosyal medyayı salladı! 17