Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül, öyle bir yerine dövme yaptırmış ki cesaret ister!

Neslihan Atagül, öyle bir yerine dövme yaptırmış ki cesaret ister!

tarafından zk zk
Son olarak Kara Sevda dizisiyle ekrana gelen Neslihan Atagül, 2 yıl önce evlendiği eşine hale deli gibi aşık.

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile evli olan Atagül, aşkını vücuduna dövme yapmaktan da çekinmemiş.

Bir süredir sosyal medyanın gündemine eşi ile birlikte yaptıkları karavan tatili ile gelen ve ekranda uzun zamandır yer almayan Atagül, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajında, dikkat çeken bir ayrıntıdan bahsetti.

Neslihan Atagül, eşinin adını baş harfini alt dudağının içine dövme olarak yaptırdığını söyledi.

Hakan Gence’Nin neden? sorusuna “Canım istedi” yanıtını veren Neslihan Atagül, bir gün aşklarının bitmesi halinde bu dövmenin ne olacağı sorusuna da bakın nasıl yanıt vermiş:

“Bundan sonrası için bir varsayımda bulunmayacağım ama Kadir benim hayatımı özel kılan en büyük varlıklardan. Onun isminin dudağımın içinde dövme olması, parmağımda yüzüğünün olması, soyadını taşımak benim için başka bir enerji.”

Neslihan Atagül, öyle bir yerine dövme yaptırmış ki cesaret ister! 7

Kadir Doğulu ile ilişkilerinin nasıl olduğu sorusuna da verdiği ilginç yanıtla şaşırtıyor Neslihan Atagül:

“Hissettiklerimin birebir kelime karşılığı olmadığı için ya çok konuşmam gerekir ya da uzun uzun susmam… Sen hangisini tercih edersin?”

Eşini ilk gördüğünde hayattaki odağının başka şeyler olduğunu ve kimseyi görmek istemediği bir dönemde olduğunu belirten Atagül, aşık olduğunu sonradan anlamış. Neslihan Atagül, “Bir şey hissetmediğimi düşündüm ama yanılgıymış. Kadir’e çoktan âşık olmuştum. Tabii bunu kendime zamanla itiraf ettim. Merhameti, zekâsı, vicdanı… Birini tanıyıp okuyabilmek bir lütuf. Ben Kadir’i, Kadir beni okuyabiliyor” ifadesini kullanıyor.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN