Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisine vedasının gerçek nedenini ilk kez açıkladı!

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisine vedasının gerçek nedenini ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir gündemden düşmüyor. Sefirin Kızı dizisindeki Nare karakterine bu yüzden veda eden oyuncunun son hali ise hala sıkıntılarının geçmediğine işaret ediyor.

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulan ve dinlenmesi istenen oyuncu, şu sıralarda kendi dertleriyle uğraşmak ile meşgul. Herhangi bir projesi olmayan oyuncu, sadece aylık olarak çıkarttığı dijital dergisi Hadsiz için çaba sarf ediyor.

Eşi Kadir Doğulu ile birlikte Etiler’de görüntülenen oyuncunun biraz daha zayıfladığı görüldü. İnstagram hesabından iyi olduğunu açıklayan ve gülümseyen bir videoya çekerek hayranlarına ilgileri için teşekkür eden oyuncu, 2 kilo daha verdi.

Milliyet gazetesinin haberine göre Atagül, “Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani” ifadesini kullandı.

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisine vedasının gerçek nedenini ilk kez açıkladı! 1

5 kilo verdiğini ifade eden oyuncu, doktor tavsiyesi ile diziden ayrıldığının altını çizdi. Dinlenmesi gerektiğini ve bünyesinin yoğun tempoyu kaldıramadığını anlatan oyuncu, diziden veda etmesinin altında da bundan başka bir nedenin olmadığını söyledi.

Atagül, şu ifadeleri kullandı: “Beş kilo falan verdim. Doktor tavsiyesiyle diziden ayrıldım. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım.”