Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül Sefirin Kızı’ndan ayrıldı ama bir başka projesine devam ediyor!

Neslihan Atagül Sefirin Kızı’ndan ayrıldı ama bir başka projesine devam ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, geçtiğimiz hafta yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılmıştı. Oyuncunun uzun süredir geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlığının olduğu, kilo kaybettiği ancak çalışmaya da devam ettiği öğrenilmişti. Fakat durum gittikçe ilerleyince doktoru tarafından rapor verilen oyuncunun bir süre dinleneceği kulislere düşmüş, sonrasında ise diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı!

Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kalması üzerine yeni bir çare bulunmuş ve diziye Tuba Büyüküstün dahil edilmişti. Neslihan Atagül ise dizinin çekildiği Bodrum’dan İstanbul’a dönerek evinde dinlenmeye çekilmişti.

Oyuncu, kendisini merak eden, mesaj gönderen, bir haber bekleyen hayranları için de geçtiğimiz günlerden instagram sayfasından kısa bir video yayınladı ve daha iyi olduğunu, dinlendiğini anlatarak ilgilenen herkese de teşekkürlerini göndermişti.

Neslihan Atagül, instagram’dan daha sonra sevimli köpeklerinin bir pozunu paylaştı. Oyuncunun evinde dinlendiği, uzaktayken özlediği köpekleriyle de ilgilendiği görülüyor paylaşımında.

Neslihan Atagül Sefirin Kızı'ndan ayrıldı ama bir başka projesine devam ediyor! 8

Neslihan Atagül ayrıca bir başka paylaşımıyla da dikkat çekti. Oyuncu diziyi bıraksa da bırakamadığı bir projesi var. Atagül’ün instagram sayfasını takip edenler biliyor artık. Neslihan Atagül, ‘hadsiz’ isimli bir dergi hazırlıyor instagram’da.

Oyuncu, ilginç bulduğu kişilerle yaptığı röportajları yayınlıyor bu dijital dergide. Sınır tanımayan insanların yaptıkları kimi eserleri, projeleri, işleri online derginin takipçileriyle buluşturuyor oyuncu. Instagram’a özel olarak hazırlanan Hadsiz Proje için fotoğrafları da kendisi çekiyor oyuncu.

Eşi Kadir Doğulu’nun da desteğiyle dergiye büyük emek veren Neslihan Atagül, bu özel projesini sürdürmekte. Son olarak kısa bir süre önce Hadsi ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü gösteren aşağıdaki paylaşımı yaptı oyuncu…

Neslihan Atagül Sefirin Kızı'ndan ayrıldı ama bir başka projesine devam ediyor! 9