Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, Fatih Harbiye dizisinden yıllar sonra yine aynı dizide başrolde!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, Fatih Harbiye dizisinden yıllar sonra yine aynı dizide başrolde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Fatih Harbiye dizisi, 2013-2014 sezonunda ekranlara gelmişti. Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan dizide, Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer başrollerde yer alıyordu. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bu dizide tanışmış ve sonrasında büyük bir aşk yaşamışlardı. Çift, 2016 yılında da evlenmişti.

Dizi, 15. bölüme kadar Fox TV’de ekrana gelmiş, daha sonra 50. bölüme kadar da Show TV’de yayınlanmıştı. Dram türündeki Fatih Harbiye dizisini izleyenler, efsane bir dizi olarak akıllarda kalan hikayedeki Macit ve Neriman’ın aşkını hala hatırlıyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bu diziden sonra bir başka dizide birlikte görmedi izleyici. Ancak durum kısa bir süre sonra değişecek! Aradan geçen onca yılın ardından şimdilerde mutlu bir evlilikleri olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, Gecenin Ucunda isimli iddialı bir dizide birlikte başrollerde yer alacaklar!

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım ve TMC Film’in ortak olarak üstleneceği bir süre önce medyaya yansımıştı. Neslihan Atagül’ün başrolde yer alacağı da duyurulmuştu. Fakat erkek başrol oyuncusu arayışı sürüyordu.

Gelen haber ise herkes için sürpriz oldu! Yapımcı tarafında duran Kadir Doğulu’nun, eşi Neslihan Atagül ile Gecenin Ucunda dizisinde birlikte başrol oynayacağı kısa bir süre önce ortaya çıktı! Yapımcı ortağı oldukları dizide aynı zamanda başrolde yer alan çift, aslında son derecek stratejik ve bir o kadar da riskli bir karar almış gibi duruyorlar!

Neriman ile Macit aşkından şimdi de Macide ile Kazım aşkına! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'ndan stratejik karar! 5

Dizinin başarısına da başarısızlığına da şimdiden ortak olmayı göze alan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin aldıkları bu karar, aslında diziye ne kadar güvendiklerini de ortaya koyuyor bir anlamda. Kariyerlerinde bambaşka bir adım atan oyuncu çift, bu kez yapımcılık tarafında da risk almaktalar.

Peride Celal’in Gecenin Ucunda isimli kitabından aynı isimle uyarlanan dizi, hikayesiyle olduğu kadar, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti ile de çok konuşulacak önümüzdeki günlerde…

9 yıl aradan sonra yeniden aynı dizide başrolde yer alacak olmaları ise Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu için olduğu kadar, hayranları için de son derece anlamlı bir adım…