Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti ikinci kez cesur adım attı!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti ikinci kez cesur adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin son yıllarda farklı tavırları ve aldıkları kararlar dikkatleri çekiyor. İki ünlü isim birbirlerine olan sevgi, inanç ve güvenlerini her fırsatta sergiliyor. Bu da birlikte yaptıkları projelerin ses getirmesini sağlıyor.

Neslihan Atagül, popülerliğinin zirvesinde olduğu bir dönemde “Hadsiz” isimli bir dijital dergi projesine başlayarak, bir anlamda gençleri bilinçlendirme noktasında görev üstlendi. Özellikle de belirli sınırlarla yetiştirilen bireylere, sınırlarını aşmalarına yönelik fikirler aşılayan Neslihan Atagül, çok cesur bir adım attı.

Atagül’ün bu adımında yanında ve en büyük destekçisi eşi Kadir Doğulu oldu. Neslihan Atagül, Sefirin Kızı gibi zorlu bir diziyle meşgul olduğu bu dönemde, attığı farkındalık adımı ile ses getirdi.

Hadsiz’in nasıl sonuçlar doğuracağı bilinmez ama cesur ve yenilikçi bir hamle olduğu bir gerçek. Çiftten bir cesur adım daha geldi.  Söylemezsem Olmaz programında dillendirilen iddiaya göre Neslihan Atagül, menajeri ile yollarını ayırdı. Zaten her kararında danıştığı eşi Kadir Doğulu varken, bir menajere gerek duymadığı ifade ediliyor.

Bu iddialar doğru ise çitten ikinci bir cesur adım gelmiş oldu. İkili, kariyerlerini baş başa verip çok daha iyi şekilde yönlendirebilir. Kadir Doğulu, eşinin hem hayat arkadaşı hem de menajeri konumuna geldi.

Çift bu attıkları adımlarla ünlüler dünyasında kendilerini farklı bir yere konumlandırmaya başladı.