Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda’nın set tarihi belli oldu!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda’nın set tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yazar Peride Celal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak Gecenin Ucunda isimli dizi için hazırlıklar sürüyor. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getirecek dizinin sete çıkış tarihi belli oldu.

Çekimlere başlamadan önce Güney Amerika turuna çıkma ihtimalini paylaşan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dizi dünyasındaki rollerini oyunculuktan öteye götürmeye hazırlanıyor. Kurdukları şirketle yapımcılığa da soyunan çift çok yakında Gecenin Ucunda ile sete çıkacak.

Herkes diziyle ilgili gelecek bilgileri merakla beklerken ekibin sete çıkacağı tarihle ilgili bilgi başrol oyuncusu Kadir Doğulu’dan geldi. Gazetecilere açıklama yapan Doğulu, çekimlerin başlamasına çok az kaldığını söyledi. Doğulu yüksek ihtimal temmuzun ilk haftası sete çıkacaklarını söyledi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda’nın set tarihi belli oldu! 7

Gecenin Ucunda dizisi yeni yayın döneminde Star TV’de yayınlanacak. Dizi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftini de sekiz yıl sonra yeniden ekranda bir araya getiriyor. Çift yıllar önce henüz evli değilken Fatih Harbiye dizisinde bir araya gelmişti. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bu dizide tanışmış ve sonrasında büyük bir aşk yaşamışlardı. Çift, 2016 yılında da evlenmişti.

Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül’ün canlandıracağı Macide karakterinin hayatı sorgulaması ve aşka sırtını döndüğü bir dönemde Kadir Doğulu’nun hayat vereceği Kazım ile tanışarak farklı bir hayata doğru sürüklenmesi anlatılacak. Oyuncu çift bu dizide başrolün yanı sıra yapım ortağı olarak da yer alıyor. Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratmak için çabalayan birisi. Onun en büyük isteği insanca bir dünyaya kavuşmak… Bunun için de elinden gelen çabayı sergileyen Macide, bu hedefine ulaşabilecek mi? Hayata tutunmak için çabalayan ve aşkı da pek düşünmeyen Macide, çocuğu ile birlikte ayakta kalma mücadelesinde büyük bir aşkın da içine düşecek. Gecenin Ucunda dizisi 2022-2023 sezonunun en etkili dram yapımlarından birisi olmaya aday gözüküyor.