Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül’den cesur açıklamalar: Hiç şöhrete hayali kurmadım!

Neslihan Atagül’den cesur açıklamalar: Hiç şöhrete hayali kurmadım!

tarafından zk zk

Son olarak Kara Sevda dizisiyle ekrana gelen Neslihan Atagül, şu sıralar ekranlarda yok ama gündemde kalmayı başarıyor.

Atagül, ilk olarak 13 yıl önce 14 yaşındayken ‘Yaprak Dökümü’ dizisiyle oyunculuğa başlamıştı. Ünlü oyuncu, Elle dergisine verdiği röportajda kendisiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Atagül, “Daha 13’ümdeyken tek başıma bir ajansa kaydoldum. Aileme de oyuncu olmak istediğimi ama geç kalmaktan korktuğumu söyledim. Hep yanımda oldular, destek verdiler“ derken, şöhret hayalini hiç kurmadığını da üstüne basa basa söylüyor.

Neslihan Atagül, oynadığı karakterleri canlandırırken nasıl bir yol izlediğini de söyle anlatıyor:

Neslihan Atagül'den cesur açıklamalar: Hiç şöhrete hayali kurmadım! 7

“Bir karaktere hayat verirken, yok oluşu yaşıyorum. Neslihan’ı aradan çekiyorum, geriye sadece bedenim kalıyor. Gece başımı yastığa koyduğum zaman ‘Oh’ demek, muazzam bir duygu.”

2016’da meslektaşı Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül kendini keşfetme döneminde olduğunu belirtip şöyle konuştu: “İç yolculuğumda olmak beni çok heyecanlandırıyor.”

“Son zamanlarda derinlere daldım. Hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum. Zaten çok düşünür, hep vicdan muhasebesi yaparım. Ancak bu kez kendime karşı acımasız davranıyorum. Korkularımla yüzleşiyorum, ‘Otur şuraya Neslihan anlat her şeyi’ diyorum. Bu aşamada cesaret çok önemli.”