Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu’yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt!

Neslihan Atagül’den eşi Kadir Doğulu’yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül sosyal medyadan öyle bir paylaşım yaptı ki, güzel oyuncunun paylaşımı, ‘Aşkın Tarifi’ dizisinin başrol oyuncuları eşi Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün samimi görüntülerine cevap olarak yorumlandı.

Doğulu ve Arıtürk çiftinin canlı yayında romantik bir müzik eşliğinde birbirine bakması ve yakınlaşması kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş. Neslihan Atagül’ün hayranları bu paylaşıma tepki  göstermişti. Hatta biraz daha ileriye gidip, ‘Kadir Doğulu’ya evli olduğu hatırlatılmalı’ şeklinde yorumlar yapılmıştı. İki rol arkadaşı dün akşam ‘Lider Marka Ödülleri’ törenine katıldı. Kadir Doğulu ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’, Serra Arıtürk ise ‘En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt! 11

Tören sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikiliden Kadir Doğulu, “Eşinizin tepkisi ne oldu?” sorusuna; “Neslihan evde. Ankara’dan misafirimiz var. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Her şey yolunda dostlar eğer duymak istediğiniz buysa” yanıtını verdi.

Sosyal medyadaki yorumlara bakmadığına dikkat çeken Doğulu, “Bu bir ekip ve kimya işi. Şekle bakmamak lazım. Herkesin aklı, kalbi rahat olsun. Çok şükür bir sorunumuz yok” dedi.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt! 12

Kadir Doğulu’nun açıklamalarının ardından gözler Neslihan Atagül’e çevrildi. Neslihan Atagül de sosyal medya paylaşımı ile sessizliğini bozdu. Instagram’da, bir postta değişik açılardan çekilmiş art arda 6 fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu fotoğrafın altına ‘Durun! biraz güleceğim’ yazdı.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt! 13

Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa ünlü oyuncunun takipçileri de pek çok yorumda bulundu. Paylaşımın altına, yapılan yorumlar manidardı… Sosyal medyada, “‘Bu bize kapak oldu galiba’, ‘Biraz manidar sanki’ ve Bence Neslinin mesajı yerine ulaştı’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt! 14

Güzel oyuncu sosyal medyanın gücünü kullanarak, magazin basınında eşi Kadir Doğulu ve rol arkadaşı hakkında çıkan haberlere bu şekilde yanıtını vermiş oldu. Bu haberlere gülüp geçtiğini takipçileri ile paylaştı.

Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'yla ilgili imalı paylaşımlara kapak gibi yanıt! 15