Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül’e kocası Kadir Doğulu’dan büyük övgü!

Neslihan Atagül’e kocası Kadir Doğulu’dan büyük övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile ilgili sorular üzerine gazetecilere, övgü dolu ifadelerle dolu bir yanıt verdi. En sen geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde başrolde yer alan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle erken ayrılmak durumunda kalmıştı. Oyuncunun sağlık sorunları da çözüldü ve yeni proje tekliflerini incelemeye başladı.

Neslihan Atagül Kasım ayında Dubai’de bu yıl beşincisi düzenlenen DIAFA ödüllerinde ‘yılın en iyi uluslararası kadın oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu. Ödül töreni için Dubai’ye giden Atagül, sahnede zarafetiyle ülkemizi gururla temsil etti.

Törendeki konuşmasında hem ailesine hem sevenlerine hem de kocasına teşekkür eden Neslihan Atagül, büyük mutluluk yaşadı. Karısından övgü dolu ifadelerle bahseden Kadir Doğulu, şunları söyledi: “Kaç tane ödül aldı, bir tanesi haber oldu. Karım olduğu için söylemiyorum, yetenekli, ben de beğeniyorum kendisini.”

Kadir Doğulu, eşini kıskandığı ile ilgili iddiaları yalanlayan oyuncu, 2021 yılının kendisi için çok bereketli geçtiğini ifade etti. Oyuncu, “Bizimle beraber yürüyen bu halkta da her şey yolunda gidecektir. Her türlü karanlık, buhran, en güzele ve aydınlığa gitmeye mecbur” diye konuştu.

Yılbaşını aile ile beraber geçireceklerinin altını çizen ünlü oyuncu, özel bir tatil planlarının olmadığını söyledi.