Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’e yeni teklif ve kariyer yolculuğunda çok büyük adım!

Neslihan Atagül’e yeni teklif ve kariyer yolculuğunda çok büyük adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül Doğulu’nun kariyer yolculuğunda önemli adımlar attığı bir dönem yaşıyoruz. Ünlü oyuncu hem reklamlar hem diziler hem de sinema olmak üzere 14 yıldır sektörde bulunuyor…

Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakteri ile dikkat çektikten sonra Fatih Harbiye’de akıllara takılan oyuncu, asıl çıkışını ise Kara Sevda dizisiyle yapmıştı. Nihan karakterini canlandırdığı Kara Sevda’nın yurt dışında birçok ülkede yayınlanması, ayrıca Seul’de ödül kazanması ile popülerliği iyice artan Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisiyle de bu ününü pekiştirmekte…

Bodrum’da çekimleri yapılan ve ikinci sezonuyla başarılı bir şekilde yoluna devam eden dizinin yurt dışındaki hayranlar tarafından da yakından takip edildiği biliniyor. Neslihan Atagül, kariyerinin en başarılı olduğu şu günlerde yeni bir teklif daha aldı.

Neslihan Atagül'e yeni teklif ve kariyer yolculuğunda çok büyük adım! 7

Bu sefer gelen teklif yurt dışında. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, global bir platformda yayınlanacak olan hem de yabancı bir yapım için Neslihan Atagül ile prensipte anlaşma yapıldı.

Proje hakkında henüz detay yok. Ancak ünlü oyuncunun popülerliğinin geldiği noktayı anlatması bakımından önemli bir gelişme oldu… Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da milyonlarca hayranı bulunan Neslihan Atagül’ün böyle uluslararası projelerde yer alması, kariyeri adına son derece önemli bir gelişme olacaktır.