Ana sayfa Güncel Haberler Neslihan Atagül’i merak eden hayranları bu paylaşımlara bayılacak!

Neslihan Atagül’i merak eden hayranları bu paylaşımlara bayılacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı dolayısıyla bir kaç hafta önce ayrılmıştı. Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle sıkıntı yaşadığı ve doktorlarının ısrarı ile diziye devam etmeme kararı alarak dinlenmek istediği öğrenilmişti. Oyuncu, Bodrum’daki çekimlerden İstanbul’a döndü ve şimdilerde daha iyi olduğunu da her fırsatta takipçileriyle paylaşıyor.

Eşi Kadir Doğulu ile geçirdikleri keyifli bir günden fotoğraflarıyla dikkat çekti son olarak. Doğulu’nun eşine gösterdiği özeni de ayakkabılarını bağlarken çekilen fotoğraftan görebiliyor hayranları.

Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsızlık nedeniyle çok fazla kilo verdiği biliniyor. Oyuncu, bol bol dinlenerek ve instagram’da yayınlanan Hadsiz Proje isimli dergisiyle de yakından ilgilenerek geçiriyor zamanını.

Oyuncu, zaman zaman yaptığı çekimlerle hayranlarına da durumu hakkında bilgi vermekte. Son yaptığı paylaşımlarda saçındaki kırmızı bandanası ile görünen oyuncunun, gün geçtikçe daha da iyileştiği görülüyor.

Neslihan Atagül’ün hayranlarını mutlu eden ve durumu hakkında da bilgi veren son paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz…

Neslihan Atagül'i merak eden hayranları bu paylaşımlara bayılacak! 23

Neslihan Atagül'i merak eden hayranları bu paylaşımlara bayılacak! 24

Neslihan Atagül'i merak eden hayranları bu paylaşımlara bayılacak! 25

Neslihan Atagül'i merak eden hayranları bu paylaşımlara bayılacak! 26