Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ü dizi için ikna etmek hiç kolay olmayacak!

Neslihan Atagül’ü dizi için ikna etmek hiç kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Neslihan Atagül, kendisine çok sayıda teklif geldiğini belirterek, “Baktığınızda bir sürü iş var, şükürler olsun. Ama önemli olan insanın içine sinen bir şeyi yapması ve benim için önemli olan her yaptığım işin üstüne koyarak devam etmek. Onun için biraz seçici davranıyor olabilirim. Onun için içime, gönlüme sinsin istiyorum” açıklamasını yaptı.

Ekranda en son Kara Sevda dizisiyle yer alan Neslihan Atagül, sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde de yayınlandığı için büyük popülerlik kazanmıştı.

Atagül, geçtiğimiz sezon ise dijital platformda yayınlanan Dip dizisinde rol almıştı.

Yaz dizileri ile ilgili bir teklif almadığını anlatan Neslihan Atagül, eşiyle birlikte rol almaları ile ilgili bir teklif aldı mı? İşte bu soru soruldu.

Kadir Doğulu, “Sürekli geliyor ama yine içimize sinen bir iş olsun diye bekliyoruz. Eğer beraber yapacaksak gerçekten hem bir şeye hizmet etsin hem de içimize sinsin” açıklamasını yaptı.

İstanbul’da yaşamaktan memnun olduklarını ifade eden Kadir Doğulu, hayatlarının kalan bir kısmını geçirmek istedikleri yerler olduğunu ancak bunun için de daha henüz zamanın olduğunu sözlerine ekledi.