Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ü merak edenlere işte son hali! Hande Soral ve Bensu Soral’dan arka arkaya gelen paylaşımlar!

Neslihan Atagül’ü merak edenlere işte son hali! Hande Soral ve Bensu Soral’dan arka arkaya gelen paylaşımlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen ve başarılı üç kadın oyuncusu, Neslihan Atagül, Bensu ve Hande Soral kardeşler. Hayranlarının rol aldıkları yapımları ilgiyle takip ettikleri bu üç başarılı kadın oyuncunun sosyal medya sayfaları da heyecanla takip ediliyor. Hande Soral dışında diğer ikisi şu ara ekranda değil ama instagram paylaşımlarıyla fanlarını her fırsatta selamlıyorlar.

Neslihan Atagül’ün son paylaşımlarına bir göz atalım önce. Oyuncu, bir süre önce geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak durumunda kalmıştı.

Bir süredir özel bir beslenme programı uygulayan oyuncu, o dönemde hızla kilo kaybetmiş ve sağlık problemi nedeniyle de halsiz düşmüştü.

Neslihan Atagül’ün hayranları, onu şimdilerde daha dikkatli takip ediyor ve her paylaşımına dikkatle bakıyor. Nasıl olduğunu merak eden hayranları, onu iyi gördükçe de seviniyor.

Aşağıdaki pozu da son paylaşımlarından birisi. Oyuncunun iyice toparlandığı hatta biraz kilo almış olduğu görülüyor. Yaptığı paylaşımlarla iyi olduğunu da göstermekte.

Neslihan Atagül'ü merak edenlere işte son hali! Hande Soral ve Bensu Soral'dan arka arkaya gelen paylaşımlar! 9

Hande Soral ise şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakteri ile ekranlara gelmekte. Oyunculuğuyla diziye bambaşka bir hava getiren Soral, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarının markajında.

Yaptığı son paylaşıma beğeni yağarken, yorum yapanlardan birisi de kız kardeşi Bensu Soral oldu. Birbirlerine çok düşkün olan abla kardeş, yaptıkları paylaşımlara da güzel yorumlar yapıyorlar.

Bensu Soral, ablasının aşağıdaki pozuna tıpkı hayranları gibi beğeni yapmış ve “Dünya güzelim ya” diyerek ablasına olan hayranlığını da dile getiriyor.

Neslihan Atagül'ü merak edenlere işte son hali! Hande Soral ve Bensu Soral'dan arka arkaya gelen paylaşımlar! 10

Bensu Soral, ablasının ardından kendisi de aşağıdaki pozu paylaştı. Soral da şu sıralar Camtavanlar isimli diziyle anılıyor. Yaz aylarında Show TV’de yayınlanacak olan romantik komedi dizisiyle uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Kubilay Aka ile başrolünde oynayacağı dizisi merakla bekleniyor. En son 2017’de İçerde dizisinde rol almıştı. Bensu Soral’ın fotoğrafına da hayranları beğeni ve övgü dolu yorumlar yağdırıyorlar. O da güzelliği ile ablası kadar beğeni topluyor.

İşte son paylaşımı…

Neslihan Atagül'ü merak edenlere işte son hali! Hande Soral ve Bensu Soral'dan arka arkaya gelen paylaşımlar! 11