Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasını kimin istediği ortaya çıktı!

Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasını kimin istediği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül’ün ayrılmasının ardından Nare konusu git gide hikayede unutulmaya yüz tuttu. Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile katıldığı dizinin artık farklı bir denklemi oluşmaya başladı ve Nare, zaman zaman ismi söylenen geçmişteki bir konu olarak kaldı.

Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanması, hızlı bir şekilde zayıflaması, güçsüzleşmesi ve kendini de iyi hissetmemesi sonrasında gelen doktor tavsiyeleri ile birlikte diziden ayrılma süreci gerçekleşmişti. Sağlık nedenleri dolayısı ile Sefirin Kızı’nı bırakan oyuncu, yaptığı açıklamada ise iyi olduğunu belirterek takipçilerinin yüreklerine su serpmişti.

Diziden ayrıldıktan sonra sosyal medyada görünen oyuncu, ilk kez de kameralar tarafından görüntülendi. Neslihan Atagül, ilk kez TV100’e konuştu ve “Daha iyiyim gördüğünüz gibi. İki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım” ifadesini kullandı.

45 kiloya kadar düştüğü belirtilen Neslihan Atagül, son dönemde 4-5 kilo verdiğini de röportajda belirtti. Diziden ayrılmayı kendisi mi istemişti, yoksa eşi Kadir Doğulu mu tavsiyede bulunmuştu? Yapımcı ile görüşerek ayrılık kararı alan Neslihan Atagül’ü bu noktaya sürükleyen kişinin ise doktorları olduğu ortaya çıktı.

“Doktor tavsiyesi ile mi diziden ayrıldınız?” şeklindeki soru üzerine ise oyuncu, “Evet, öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu çünkü. Bünyem pek kaldıramadı o yoğun tempoyu” dedi.

Dizi için gelen teklifi yüksek bir ücret karşılığında kabul eden Tuba Büyüküstün konusu da soruldu ve Neslihan Atagül, “Hayırlısı olsun arkadaşlar. Bir şey söylemeyeceğim” diye konuştu.