Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile ayrılık iddiasını tek sözüyle noktaladı!

Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile ayrılık iddiasını tek sözüyle noktaladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri ile ekranlara gelmişti. Oyuncu, dizideki karakterinin ölmesiyle birlikte yapımdan ayrıldı. Cavadzade, dizide tanıştığı Gökhan Alkan ile de aşk yaşamaya başlamıştı.

Alkan, Kerim karakteri ile Yasak Elma dizisine dahil olmuştu bu sezon. Dizideki karakteri hapse girince ayrılmıştı. Sonrasında ise Nesrin Cavadzade ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Bir süredir birlikte görünmemeleri, ünlü çiftin ayrıldığı dedikodularını da beraberinde getirmişti. Sosyal medyada zaman zaman romantik anlarını paylaşan ikilinin paylaşım da yapmamaları, bu söylentileri destekliyordu.

Ancak bir başka gelişme var ki iki oyuncunun şu sıralar zorunlu bir ayrılık yaşamasına neden oluyor. Gökhan Alkan, başrolünü Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin ile paylaştığı ve çekimleri Antakya’da yapılan Kalp Yarası dizisinde oynuyor.

İddialı proje ile yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan oyuncu, bir süredir çekimlerin başlaması nedeniyle Antakya’da.

Bu nedenle de çift şu sıralar ayrı. Nesrin Cavadzade de geçtiğimiz hafta Yasak Elma’da birlikte rol aldığı Şevval Sam, Eda Ece, Melisa Doğu ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile Marmaris açıklarında tekne turu yapmıştı.

Tatilden dönen oyuncu, sokakta karşılaştığı magazincilere kısa bir röportaj verdi. Alkan ile ayrıldığı şeklindeki haberleri de gelen bir soru üzerine yanıtlamış oldu.

Muhabirlerin “Gökhan bey ile tatile çıkmayı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine “Gökhan bey çalışıyor. Antakya’da çalışıyor.” yanıtı ile ayrılmadıkları ve iş nedeniyle şu sıralar ayrı düştüklerini ortaya koymuş oldu.

İşte Cavadzade’nin tv100’deki röportajı…