Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade sanki dizi setinde değil defileden fırlamış gibi çok seksi!

Nesrin Cavadzade sanki dizi setinde değil defileden fırlamış gibi çok seksi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, her yeni bölümü ile izleyicilerine fazlasıyla etkiliyor. Dizinin 3 kadın oyuncusunun etrafında dönen hikaye, milyonlarca izleyiciyi ekran başına oturtuyor… Şahika karakterinde Nesrin Cavadzade de etkili performansı ile göz dolduruyor.

Yasak Elma dizisinde bir başka detay ise kadın oyuncuların kıyafet tercihlerinin çok iddialı olması. Her karaktere özel olarak hazırlanan kıyafetler, karakterlerin hikayedeki durumuna göre seçiliyor.

Dizinin stilisti Aybüke Özdamar, Şahika karakterinin kıyafetlerinin özellikle çok seksi olmasına çaba harcadıklarını geçtiğimiz hafta röportajında söylemişti. Stilist Özdamar, “Şahika çok güzel, çok seksi ve çok iddialı bir karakter. Kostüm detayı olarak dar ve mini elbiseler tercih ediyoruz ya da çok abartı bir kol detayı olan kostümleri tercih ediyoruz” diyerek detay vermişti.

Nesrin Cavadzade sanki dizi setinde değil defileden fırlamış gibi çok seksi! 8

Şahika’nın iddialı karakteriyle birlikte onun tam bir Aslan burcu kadını olduğunu da ifade eden Özdamar, son dönemde kullandığı aksesuarlardaki yılan detayına dikkat çekmişti. Karakter için özel bir ayakkabı tasarlanıyor ve yılan detayı da Şahika’ya özel olarak yapılıyor. Sahnelere iddialı bir giriş yapması için ayakkabı seçimi bile özel olarak yapılıyor.

Ünlü oyuncunun sosyal medyaya da yansıyan dizideki halleri de hayranlarını fazlasıyla etkiliyor. Dizinin 84. yeni bölümü öncesinde aşağıdaki paylaşımı yapan Nesrin Cavadzade, sanki moda defilesinden fırlamış gibi yine seksi ve yine göz alıcı…

Şahikağğğ ve timsah gözyaşları birazdan @yasakelmafox

Nesrin Cavadzade sanki dizi setinde değil defileden fırlamış gibi çok seksi! 9