Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan ile evlilik konusunda sır vermiyor!

Nesrin Cavadzade, sevgilisi Gökhan Alkan ile evlilik konusunda sır vermiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade ile sevgilisi Gökhan Alkan’ın evleneceklerine yönelik iddialar magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Gökhan Alkan’ın sevgilisine doğum günü sırasında evlilik teklif ettiği konusu gündeme gelmişti. Nesrin Cavadzade bu iddiaları reddetmezken, evlilik hazırlıkları yaptıkları yönündeki haberler de artmaya başladı.

Ünlü oyuncu sokakta görüntülendi ve kendisine yine düğün soruları soruldu. En son Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri ile izlediğimiz oyuncunun gündeminde yeni projeler de var ama netleşen bir durum olmadı.

Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade çiftinin evlenmesi beklentisi ise yüksek. Oyuncunun evlilik hazırlıkları yaptığına yönelik işaretler var ama gazetecilerin sorularına ünlü oyuncunun verdiği şu yanıt dikkat çekiyor:

“Siz onu beyefendi ile konuşun. Ulaşın, ulaşması kolay. Hiçbir hazırlığımız yok. Bilemiyorum, gelecek ne gösterir belli olmaz.”

Bilindiği üzere, Gökhan Alkan geçtiğimiz ay Antakya’ya giderek Kalp Yarası dizisinin çekimlerine başlamıştı. İki ünlü isim dizi çekimleri nedeniyle ayrı düştü. Nesrin Cavadzade İstanbul’da bulunuyor. Gökhan Alkan ise, Antakya’da yoğun bir çekim programı uyguluyor.