Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, tek başına tatilde! Kumsaldan ilk poz da geldi!

Nesrin Cavadzade, tek başına tatilde! Kumsaldan ilk poz da geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, iki sezondur Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veriyordu. Sezon başlarında, Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisinde, prime time’da yayınlanan dizilerle ilgili söylediği sözler nedeniyle Med Yapım ile arasının açıldığı konuşulmuştu.

Fatih Aksoy’un Cavadzade’yi diziden çıkarmak istediği ancak Şevval Sam ve Eda Ece’nin desteğiyle kaldığı söylenmişti. Bu söylentiler ne kadar doğru bilinmez ama bir başka söylenti sonrasında da Nesrin Cavadzade, Yasak Elma kadrosundan çıkarıldı!

Dizinin yönetmeni rahatsızlanınca eski yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un yardıma geldiği, sette Eda Ece ile sohbet ettikleri sırada, Nesrin Cavadzade’nin tepki gösterdiği ve seti terkedip gittiği ileri sürülmüştü.

Bu olay sonrasında Fatih Aksoy’un da kendisine ulaşamadığı, telefonlarını kapattığı, sahneyi bitirmeden gittiği ile ilgili iddialarla birlikte, bir anda Şahika karakterinin cenaze sahnesi gündeme geldi.

Yaşanan bu olaylar karşısında suskun kalan Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından, kendisine mesajlar atan, destek veren fanlarına “Her şey güzel olacak, sürprizlerim var” şeklinde detaya girmeden açıklamalar yapmıştı.

Nesrin Cavadzade, tek başına tatilde! Kumsaldan ilk poz da geldi! 8

Oyuncu, son olarak da tatile gittiğini gösteren pozlarını paylaştı sahilden. Ardından da kumsalda bikinisi ile güneşlenirken çektiği fotoğrafını paylaştı oyuncu.

Paylaşımlarından tatile yalnız gittiği izlenimi ediniliyor. Bir süredir Gökhan Alkan ile aşk yaşayan oyuncunun, ilişkisini bitirdiği şeklinde kimi iddialar yer aldı magazin basınında.

Ne kadar doğru bilinmez ama Gökhan Alkan, şu sıralar Hatay’da yeni dizisi Kalp Yarası’nın çekimlerinde…

İşte Nesrin Cavadzade’nin kumsalda güneşlenirken pozu…

Nesrin Cavadzade, tek başına tatilde! Kumsaldan ilk poz da geldi! 9