Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkından beklenmeyen gelişme!

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkından beklenmeyen gelişme!

tarafından zk zk

Televizyogazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde aynı dönemde rol alan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın diziden ayrılmalarının ardından birlikte oldukları ortaya çıkmıştı. İkilinin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar sonrası büyük bir aşk yaşadıkları öğrenilmişti.

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’nın ardından Üç Kuruş dizisinde oynamaya başladı. Gökhan Alkan ise Kalp Yarası dizisinde oynuyordu. Alkan, dizi nedeniyle uzun süre Antakya’da kaldı. İkilinin bu sürede ayrı olmalarına karşın zaman zaman görüştükleri de yaptıkları paylaşımlara yansıyordu.

Bir ara ayrıldıkları söylenen ikili, Gökhan Alkan’ın doğum günü nedeniyle Cavadzade’nin düzenlediği küçük parti ile birlikte olduklarını cümle aleme duyurmuşlardı! Herkesin evlenecekleri yönünde yorumlar yaptığı büyük aşkın çoktan bittiği ise ortaya çıktı!

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkından beklenmeyen gelişme! 7

İki yıldır beraber olan ikiliden Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade ile sosyal medyada olan fotoğraflarını silince, ayrılık iddiaları da kesinleşmiş oldu! Cavadzade’yi sosyal medyada takibi bırakan Gökhan Alkan’a karşın Nesrin Cavadzade’nin hala Gökhan Alkan’ı takip ettiği ve bazı romantik fotoğraflarını silmediği de görülmekte.

Dikkat çeken bu durumun ardından magazin medyasında aslında ikilinin ilişkilerinin uzun zaman önce bittiği, hatta Gökhan Alkan’ın, Cavadzade ile birlikte oturdukları evden ayrıldıkları öne sürülüyor.

Ünlü çiftten gelen bu haber, hayranlarını da üzdü. Birbirlerine çok yakıştırılan ve büyük aşk yaşayan iki oyuncunun, aralarına uzun ayrılık süreçlerinin de girmesi ile birlikte ilişkilerini yürütemedikleri görülüyor.