Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’ya böyle veda ettiler…

Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’ya böyle veda ettiler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın gelecek hafta yayınlanacak olan bölümünde bir oyuncunun ölerek diziden ayrılacağı biliniyordu ama bu kişinin kim olduğu merak konusuydu. Diziden çıkacak ismin bir süredir Ender olabileceği konuşulurken, daha sonra Asuman ve Şahika karakterleri de konuşuldu.

Son gelen kulis bilgilerine göre ise Cansu’nun daveti basarak ateş etmesi sonucu vurulan kişinin Şahika olduğu bilgisi ortaya çıkmaya başladı! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Şahika’nın öleceği ve Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılacağı kulis bilgisini paylaştı.

Sosyal medyada konuşulmaya başlayan konunun ardından Nesrin Cavadzade’nin yaptığı paylaşımlar ise durumu daha da açıklığa kavuşturdu!

Nilperi Şahinkaya’nın oynadığı Cansu’nun, daveti silahla basmasından sonra tutuklanıp gideceği anlaşıldı. Şahinkaya da instagram hesabından zaten diziye veda etti.

Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma'ya böyle veda ettiler... 10

Bu baskın sonrası bir yaralı bir de ölü kişilerin kimlikleri de merak konusu olmuştu. Gelinen noktada Şahika karakterini gideceği görülüyor.

Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma'ya böyle veda ettiler... 11

Cavadzade, olay sosyal medyada dağılınca gelen tüm güzel mesajlara yanıt olarak paylaşımlar yapmaya ve izleyenlere teşekkür etmeye başladı.

Ayrıca, magazincilerle sokakta karşılaşan Nesrin Cavadzade, “Karakterin ölmesini sizde istemiyordunuz?” şeklindeki soruya, “Ölmesini isteyip istemeyip gibi düşünmeyin, senaryonun gerektirdiği şekilde bir yolculuğu oldu karakterin. Senaryonun gerektirdiği yerde gerektirdiği şekilde veda ediyor.” sözleriyle konuyu netleştirmiş oldu!

Sonrasında da oyuncunun instagram paylaşımları geldi. Oyuncu, yeni tekliflerle ilgili soruya da “Daha durun bakalım, ne teklifi. Sürprizlerim olacak ama, çok büyük sürprizlerim olacak” sözleriyle de kafaları biraz karıştırdı!

Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma'ya böyle veda ettiler... 12

Yaptığı bir başka paylaşıma Eda Ece’nin “Aşkım görüşürüz” yorumu da dikkat çekti…

Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma'ya böyle veda ettiler... 13

Yasak Elma dizisinde o kadar çok şaşırtmaca yaşanıyor ki Cavadzade’nin sözleri de havada kaldı! Bakalım haftaya izleyenleri nasıl bir sürpriz bekliyor…